رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دزفول در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به دريافت تماس تلفنی با ۱۱۵ مبنی بر فرارسیدن زمان زایمان مادر ۲۴ ساله، اظهار کرد: با اعلام این تماس بلافاصله بالگرد ۱۱۵ به منطقه "بلو" از مناطق صعب العبور شمال دزفول اعزام شده و منجر به نجات جان این مادر باردار شد.
محمد افضل زاده با بيان اینکه در حالت معمول این عملیات با زمان ۲۰ ساعت انجام می شود، افزود: اما اکنون با مجهز شدن دانشگاه علوم پزشکی دزفول به بالگرد هوایی، این مدت به سه ساعت کاهش یافته است.
وی تصریح کرد: ضمن اینکه بیمار مذکور در این مدت سه ساعت که در مسیر اعزام به بیمارستان گنجويان بود از خدمات مامایی مستقر در بالگرد نیز بهره مند شده است.
رئیس مرکز فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی دزفول با بیان اینکه در این بالگرد کادر مامایی مجرب حضور داشتند، عنوان کرد: در حال حاضر حال عمومی مادر و نوزاد تازه متولد شده رضایت بخش اعلام شده است.
به گزارش خبرنگار مهر، چندی پیش اورژانس هوایی دانشگاه علوم پزشکی دزفول با حضور وزیر بهداشت در این شهرستان افتتاح شد.
نظر شما