پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۷ شهریور ۱۳۹۴، ۱۳:۴۸

استاندار اصفهان:

آلمان رتبه اول ورود گردشگر به اصفهان را دارد

آلمان رتبه اول ورود گردشگر به اصفهان را دارد

اصفهان- استاندار اصفهان گفت: از بین گردشگران ۸۶ کشوری که به اصفهان سفر کرده اند، آلمان رتبه اول ورود گردشگران به این استان را از آن خود کرده است.

به گزارش خبرنگار مهر، رسول زرگرپور ظهر سه شنبه در دیدار با هیئت اقتصادی ایالت بادن‌وورتمبرگ آلمان اظهار داشت: اصفهان در گردشگری حرف اول را در منطقه می‌زند و از بین گردشگران ۸۶ کشوری که به اصفهان سفر کرده اند، آلمان رتبه اول ورود گردشگران به این استان را از آن خود کرده است.

وی با بیان اینکه اصفهان امتیازات بسیاری در حوزه گردشگری دارد، ادامه داد: اصفهان دارای پتانسیل های بالایی برای سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری است.

استاندار اصفهان افزود: در بخش سرمایه به دنبال بازسازی صنایع مطابق با استانداردهای زیست‌محیطی هستیم که ایالت بادن‌وورتمبرگ تجربه بسیار مناسبی در این زمینه دارد.

وی با اشاره به اینکه اصفهان توان اقتصادی بالایی در بخش خصوصی دارد، ادامه داد:  ایران طی یک دهه اخیر تغییرات بسیاری به خود دیده و نوع مبادلات نیز باید متناسب با این تغییرات باشد.

زرگرپور گفت: ایران با کشور آلمان روابط بسیار خوبی داشته است ولی به علت تحریم‌ها این ارتباط به ۱۰ درصد تقلیل یافت.

وی با اشاره به توافق ایران با گروه ۱+۵ افزود: توافق وین فضای جدیدی برای ارتباط با کشورها گشوده است.

استاندار اصفهان به خواهرخواندگی اصفهان با فرایبورگ اشاره کرد و گفت: یکی از خیابان‌های اصفهان به نام فرایبورگ نامگذاری شده است که این نشان از رابطه دیرینه دارد و این رابطه فرهنگی مستحکم می‌تواند عامل توسعه بیشتر روابط میان دو کشور شود.

وی ادامه داد: اصفهان پتانسیل‌های بسیار خوبی نظیر ۷۰ درصد تولید فولاد کشور، ۶۰ درصد تولید طلای کشور و ۵۰ درصد تولید مصالح ساختمانی و سنگ همچنین پیشتازی در عرصه کشاورزی دارا بوده و به‌عنوان یکی از اقتصادی‌ترین استان‌های کشور به شمار می‌رود.

کد خبر 2909648

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha