پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۷ مهر ۱۳۹۴، ۸:۵۴

معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌کل آموزش و پرورش قزوین:

۸۰۰۰ دانش‌آموز قزوینی در همایش «احلی من العسل» شرکت می‌کنند

۸۰۰۰ دانش‌آموز قزوینی در همایش «احلی من العسل» شرکت می‌کنند

قزوین- معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌کل آموزش و پرورش قزوین، از شرکت بیش از هشت هزار دانش‌آموز این استان در همایش «احلی من العسل» خبر داد.

حجت‌الاسلام علی انصاری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: همایش «احلی من العسل» برای سومین سال متوالی در قزوین برگزار می‌شود.

وی با اشاره به برگزاری این همایش در تمام شهرستان‌های استان قزوین افزود: زمان برگزاری همایش یاد شده سه‌شنبه هفته جاری همزمان با روز ششم ماه محرم و مکان آن آستان مقدس امامزاده حسین(ع) است.

معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌کل آموزش و پرورش قزوین ادامه داد: در همایش امسال در مجموع بیش از هشت هزار دانش‌آموز استان قزوین شرکت می‌کنند که حدود یک‌هزار و ۵۰۰ نفر از آن‌ها دانش‌آموزان شهرستان قزوین هستند.

انصاری تصریح کرد: همایش احلی من العسل از جمله برنامه‌های دینی اداره‌کل آموزش و پرورش قزوین است که در طول سال با حضور و مشارکت دانش‌آموزان به اجرا درمی‌آید.

وی بیان کرد: هدف از اجرای این برنامه گرامی‌داشت مقام حضرت قاسم ابن الحسن(ع)، تبیین نقش آن حضرت در واقعه کربلا و بیان معارف والای عاشوراست.

معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌کل آموزش و پرورش قزوین عنوان کرد: علاوه بر این هر سال در ماه محرم هیئت‌های مذهبی دانش‌آموزان در مدارس فعال می‌شود و به سوگواری برای حضرت اباعبدالله(ع) می‌پردازد.

انصاری اضافه کرد: در طول سال تحصیلی برنامه‌های دیگری نیز با محوریت فعالیت‌های دینی در حوزه قرآن، عترت و نماز این اداره‌کل اجرا می‌شود که دعای عرفه و طرح نماز اول ویژه روز بازگشایی مدارس از جمله آن‌ها به شمار می‌رود.

وی اظهار امیدواری کرد: اجرای این قبیل برنامه‌ها زمینه‌ساز تربیت دینی و حسینی دانش‌آموزان باشد و آنان را با معارف دین مبین اسلام و نهضت سرخ عاشورا بیش از پیش آشنا کند.

کد خبر 2944199

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha