به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی علیرضا رشیدیان در حاشیه مراسم تجلیل از دانشجویان برتر علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد شد که با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد اظهار داشت: مشهد مقدس با توجه به گستردگی جغرافیایی و تراکم جمعیت و همچنین تردد سالانه تعداد قابل توجه زائران با کمبود سه هزار تخت بیمارستانی همراه است.
وی افزود: بر اساس توافق صورت گرفته در خصوص تغییر کاربری بخشی از اراضی بیمارستان قائم (عج) و پیگیری های صورت گرفته در استان، مذاکراتی با مسئولان قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) برای اجرای پروژه ساخت هزار تخت بیمارستانی انجام شد.
استاندار خراسان رضوی گفت: در انتظار طی مراحل انعقاد قرار داد هستیم و امیدواریم در آینده نزدیک شاهد عملیات اجرایی این پروژه باشیم.
رشیدیان ادامه داد: همزمان با اجرای این پروژه در این نقطه از شهر، عملیات اجرایی هزار تخت بیمارستانی دیگر نیز از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در اراضی شهرک سلامت مشهد که برای همین موضوع اختصاص دارد آغاز می شود.
گفتنی است شب گذشته وزیر بهداشت در مراسم تجلیل از نخبگان دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: در حال حاضر ۹۰ هزار تخت بیمارستانی در کشور وجود دارد که ۵۳ درصد از این تعداد فرسوده و نیازمند جایگزینی است و ۱۰۰ هزار تخت نیز کمبود داریم.
سید حسن قضی زاده هاشمی بیان کرد: اگر استانداری خراسان نسبت به احداث یک هزار تخت بیمارستانی اقدام کند وزارت بهداشت قول احداث یک هزار تخت دیگر را می دهد.
نظر شما