پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۲ آذر ۱۳۹۴، ۱۶:۳۷

الریان حریف سختی است؛

کرانچار: الاهلی دو مشکل اصلی دارد

کرانچار: الاهلی دو مشکل اصلی دارد

سرمربی تیم فوتبال الاهلی قطر با بیان اینکه تیمش دو مشکل اصلی دارد، گفت: آسیب دیدگی بازیکنان تیم به ما لطمه زده است.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال الاهلی قطر در حالی فردا در هفته سیزدهم لیگ ستارگان به مصاف تیم صدرنشین الریان می‌رود که پژمان منتظری مدافع ایرانی خود را به خاطر مصدومیت برای چندمین هفته متوالی در اختیار ندارد.

زلاتکو کرانچار سرمربی الاهلی در نشست خبری پیش از این بازی تاکید کرد: الریان بهترین نتایج را گرفته و در صدر جدول قرار دارد ولی ما هم دنبال بهبود شرایط خودمان هستیم.

وی در پاسخ به سئوالی مبنی بر شکست هفته گذشته الریان مقابل السد و اینکه شکست این تیم دور از دسترس نیست، گفت: طبیعی است که ما دنبال پیروزی هستیم ولی الریان تیم قدرتمند و بزرگی است و انتظار یک بازی دشوار با الریان داریم.

سرمربی الاهلی در خصوص مشکلات اصلی تیمش، یادآور شد: ما دو مشکل اساسی داریم؛ اول مصدومیت بازیکنان اصلی و دوم اینکه فرصت‌هایمان را به گل تبدیل نمی‌کنیم.

کرانچار همچنین در پاسخ به سئوالی مبنی بر شکست سنگین هفته گذشته تیمش برابر لخویا و آسیب پذیری خط دفاعی تیمش در غیاب خط حمله قدرتمند الاهلی، گفت: به یونس علی و پدرو دو مدافع تیمم اعتماد دارم و البته یکسری تغییرات تاکتیکی خواهیم داشت.

کد خبر 2998798

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha