۳۰ آذر ۱۳۹۴، ۱۱:۰۹

از سوی وزیر ورزش و جوانان مطرح شد؛

درخواست ۱۰۰ میلیارد تومانی وزیر ورزش از دولت برای المپیک

درخواست ۱۰۰ میلیارد تومانی وزیر ورزش از دولت برای المپیک

وزیر ورزش و جوانان گفت: برای سال آینده در خصوص المپیک مبلغ ۱۰۰ میلیارد تومان از دولت درخواست کرد‌ه‌ایم.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، محمود گودرزی توجه به المپیک و پارالمپیک را یک راهبرد مهم برای وزارت ورزش دانست و گفت: برای سال آینده در خصوص المپیک مبلغ ۱۰۰ میلیارد تومان از دولت درخواست کرد‌ه‌ایم.

وزیر ورزش و جوانان افزود: با حمایت‌های دولت، پاداش قهرمانان برای المپیک و پارالمپیک آینده رشد قابل توجهی داشته و امیدوارم ورزش مثل همیشه موجب شادی مردم شود.

گودرزی از تمامی معاونان وزارتخانه خواست به طور منظم به اردوهای  تیم‌های ملی ایران در راه المپیک آینده سر بزنند و با قهرمانان و مربیان و مسئولان فدراسیون‌ها، همراهی و همدلی کنند.

گودرزی در ادامه نشست بار دیگر راهبردهای مهم ورزشی وزارت‌خانه را یادآور شد و گفت : نگاه مبنایی ما در دولت تدبیر و امید در حوزه‌ ورزش و جوانان، تخصص‌گرایی در انتخاب مدیران، برجسته شدن موضوع ورزش پاک و معرفتی در کنار توجه به مسئله‌ مهم استعدادیابی، توسعه ورزش برای همه، آمایش سرزمینی و بسط و توسعه‌ مناسب و حرفه‌ای ورزش بانوان و حرکت در پیشبرد برنامه‌های ورزشی توام با آرامش و دوری از حواشی بوده است.

کد خبر 3005615

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha