به گزارش خبرنگار مهر، سهراب دل انگیزان عصر شنبه در نشست معاون حقوقی، مجلس و استانهای وزارت تعاون، کار، رفاه اجتماعی با شرکای اجتماعی در استان کرمانشاه که در محل اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه برگزار شد، با بیان اینکه همه مشکلات ما در استان های مختلف شبیه هم است گفت: قطبیت تهران یکی از مهمترین مشکلات ما بوده که سال هاست باقی مانده و حل نشده است.
عضو و دبير كانون هم انديشي اقتصادي مركز هم انديشي توسعه استان كرمانشاه تصریح کرد: وضعیت قطبیت تهران و نگاه از بالا به پایین مدیران پایتخت نشین و شهرستانی خواندن سایر استان ها بسیار به ما صدمه زده است و مدیران پایتخت نشین گرفتن بسیاری تصمیمات را تنها حق خود می دانند.
وی گفت: کرمانشاه به لحاظ وسعت با برخی از کشورهای دنیا برابری می کند اما در بسیاری از موارد با ما مانند یک روستا برخورد می کنند.
دل انگیزان تاخیر در تصمیم گیری ها را از بزرگترین ضررها در کشور برشمرد و گفت: این تاخیر در تصمیم گیری ها در طول تاریخ ضررهای زیادی به کشور ما زده است که باید برای آن چاره ای اندیشیده شود.
این دکتری اقتصاد گفت: متاسفانه ۷۸ درصد اعتبار کشور را تهران توزیع کرده است و تنها ۲۸ درصد را استان ها توزیع کرده اند و و این در حالی است که بهر ه وری هر واحد توزیع شدهدر استان ها بیش از تهران است.
وی تصریح کرد: بهره وری هر واحد توزیع شده در تهران ۵۴ صدم درصد و این در حالی است که بهره وری هر واحد توزیع شده در کرمانشاه یک و ۶ دهم درصد است.
دل انگیزان این نوع نگاه به شهرستان ها را نگاه ظالمانه ای دانست که روز به روز بحران اقتصادی در کشور را بیشتر می کند.
وی تاکید کرد: با این روش نمی توان کشور را اداره کرد و مسئولان باید تصمیم بگیرند و کشور را از این قطبیت در بیاورند و اختیارات را به اندازه یک استان به استان هایی چون کرمانشاه بدهند.
عضو هيأت مؤسس بنياد توسعه كارآفريني و اشتغال استان كرمانشاه گفت: متاسفانه بیکاری در کارخانه هامان بیش از بیکاری در جامعه و حدود ۷۵ درصد است و این یعنی ما پول ها را در زمین دفن کرده و چیزی درنمی آوریم.
وی تاکید کرد: هم اکنون برای رسیدن به بهره وری باید به جای سرمایه گذاری مجدد، این واحدهای موجود را حفظ و احیا کرده و به سرمایه در گردش برگردانیم تا سرمایه اقتصادی و انسانی ما از دست نرود.
نظر شما