پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

تظاهرات مردم بحرین علیه‌آل‌خلیفه/ یورش نظامیان به تظاهرات‌کنندگان

تظاهرات مردم بحرین علیه‌آل‌خلیفه/ یورش نظامیان به تظاهرات‌کنندگان

مردم بحرین با برگزاری تظاهرات گسترده در شهر «ستره» ضمن سر دادن شعارهایی علیه رژیم آل خلیفه آزادی هرچه سریع تر زندانیان سیاسی در بند این رژیم را خواستار شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از «صوت المنامه»، مردم بحرین با برگزاری تظاهرات گسترده در «ستره» علیه سیاست های سرکوبگرانه رژیم آل خلیفه شعار سر دادند.

بر اساس این گزارش، شرکت کنندگان در این تظاهرات با سر دادن شعارهایی علیه رژیم آل خلیفه، آزادی هرچه سریعتر زندانیان سیاسی را خواستار شدند.

رسانه های عربی اعلام کردند که مردم در شعارهای خود ضمن ابراز همبستگی با «شیخ علی سلمان» دبیرکل جمعیت الوفاق بحرین، خواستار آزادی فوری وی شدند.

این در حالی است که نظامیان رژیم آل خلیفه با حمله به این تظاهرات، اقدام به سرکوب شرکت کنندگان در آن کردند.

نظامیان آل خلیفه از گازهای اشک آور و گلوله های پلاستیکی برای متفرق ساختن شرکت کنندگان در تظاهرات ضد دولتی استفاده کردند.

کد خبر 3010937

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha