ملوک صفری در گفتوگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: در حال حاضر به عنوان کارآفرین برتر دام سنگین در روستای پا منای سرپل ذهاب مشغول به فعالیت هستم.
وی افزود: از دوران جوانی که مسئولیت بیشتری را پذیرفتم با حمایت های خانواده به ویژه همسرم نسبت پرورش دام سنگین وارد مرحله جدیدی از زندگی شدم در حالی که همه ثروت ما ۲ راس گاو بود که سرمایه اصلی خانواده جهت تولید لبنیات در روستای گیلانغرب محسوب میشد.
صفری افزود: هرگز تمایلی برای مراجعت به شهر نداشتم و هنوز معتقدم در روستا امکانات اولیه وجود دارد که با توجه به آن می توان بر مشکلات و محدودیت ها غلبه کرد.
وی ادامه داد : بعدها با تلاش مضاعف و سرمایه گذاری این ۲ راس گاو به ۲۰ راس رسید و در سال ۸۳ اقدام به احداث گاوداری مناسب با امکانات اندک نمودم و در این راه از حمایت های خانواده نیز بهره مند شدم.
این کارآفرین برتر کرمانشاه با اشاره به ۵۸ سال سن و دارا بودن ۶ فرزند که یاریگر او در این عرصه هستند، گفت: در سال ۹۲ تعداد دام ها را به ۱۶۰ راس رساندیم و با توجه به اینکه آن دام پروری کوچک دیگر کفایت نمی کرد تصمیم به احداث گاوداری بزرگتر با حمایت های اداره کشاورزی استان نمودیم.
وی ادامه داد: همراه با مشارکت سازمان کشاورزی با در اختیار نهادن قطعه ای زمین در اذای مبلغی که منتهی به فروش ۸۰ راس از دام ها شد برای تهیه تجهیزات و ساخت دامداری اقدام کردیم اما در حال حاضر بیشتر امکانات اصلی از جمله برق و آب تامین نشده است و از طرفی بهای شیر در مقابل علوفه تهیه شده قابل قیاس نیست.
صفری با بیان اینکه چند سال به عنوان تولید کننده نمونه در کشور معرفی شده، افزود: در حال حاضر با ۴ فرزند پسر دراین دامداری مشغول به فعالیت هستم و سعی کردیم نشان دهیم اقتصاد مقاومتی به انگیزه و اراده افراد بستگی دارد به شرط آن که مسئولان نیز حمایت کننده اصلی باشند و در استفاده از ظرفیتهای استان با توجه به پتانسیل های موجود نکات ضروری را در دستور کار قرار دهند.
این کارآفرین برتردر عرصه پرورش دام سنگین تصریح کرد: جهت استفاده از تسهیلات جهاد کشاورزی از آنها تقاضای یک دستگاه سواری برای امورات دامداری نمودیم و آنها نیز قول مساعدت دراین زمینه را داده اند.
وی گفت: درحال حاضر هزینه ۵ خانوار با استفاده از درآمد این دامپروری تامین می شود که می توان از آن به عنوان یک واحد تولیدی دارای بازده و توجیه اقتصادی خوب وسازنده یاد کرد اما این مهم نیاز به حمایت بیشتر از سوی مسئولین و دستگاه های اجرایی دارد.
این کارآفرین برتر کرمانشاه اظهار داشت: حدود ۴۰ سال است دراین عرصه فعالیت دارم اما کهولت را نمیتوان منکر شد و لازم است جوانان بیشتر پای کار باشند و از حمایت عوامل و نهادهای سازمان یافته در استان بیشتر بهره مند شوند چرا که معتقدم کار انسان را میسازد و موجب میشود به کسی محتاج نباشیم و به خدا توکل کنیم تا ثمره تلاش ها به منصه ظهور برسد و همین نکته را در راستای اقتصاد مقاومتی و تولید داخلی درمقابل تحریم های اقتصادی به عنوان ابزاری کارآمد مورد تاکید دارم تا کشور به دست نیروهای و توان داخلی ساخته شود و به اهداف ارزشمند خود ادامه دهد.
نظر شما