پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۵ فروردین ۱۳۸۵، ۱۶:۱۲

با وجود درخواست از تهران براي انجام گفتگو با واشنگتن؛

سفير آمريكا در عراق بار ديگر اتهامات بي پايه و اساس را عليه ايران تكرار كرد

سفير آمريكا بار ديگر اتهامات بي پايه واساس خود را عليه ايران مبني بر حمايت از شورشيان تكرار كرد تا نشان دهد آمريكايي ها درعمل هيچ علاقه اي به گفتگو براي حل مشكلات ندارند و برعكس به دنبال جوسازي و متنشج كردن بيش از پيش اوضاع منطقه به ويژه عراق هستند.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از پايگاه واشنگتن پست، خليل زاد با بيان اينكه، در حالي كه تهران از روند سياسي و متوقف مانده عراق و همچنين ادامه روند دموكراسي در عراق  اعلام حمايت مي كند، ادعا كرد: تشكيلات اطلاعاتي اش به حمايت از ستيزه جويان و گروههاي شورشي ادامه مي دهند.

 خليل زاد افزود كه وي به ويژه نگران روابط تهران با گروه موسوم به ارتش المهدي است، كه يك گروه مسلح وفادار به مقتدي صدر روحاني شيعه محسوب مي شود.

 خليل زاد ادعا كرد: اين گروه مسئول بسياري از كشتارهاي اخير است.

وي همچنين سپاه پاسداران انقلاب اسلامي ايران را متهم كرد كه چه به طور مستقيم وچه به طور غير مستقيم  به آموزش شورشي ها و تهيه امكانات و همچنني ارائه منابع مالي مي پردازد.

وي همچنين ايران را متهم كرد كه با نيروهاي المهدي وابسته به مقتدي الصدر ارتباط دارد.

در همين رابطه و از سوي ديگر "آنتوني كوردزمن" عضو ارشد مركز مطالعات استراتژيك بين المللي در واشنگتن نيز در گفتگو با صداي آمريكا سپاه قدس وابسته به سپاه پاسداران ايران  را متهم به دخالت درعراق كرد.

پنجشنبه گذشته ايران در واكنش به درخواستهاي آمريكا و عراق براي انجام گفتگوي مستقيم با آمريكا براي حل مشكلات عراق ابراز آمادگي كرد.

روابط ديپلماتيك تهران و واشنگتن از سال 1980 همچنان قطع مي باشد.

سيد عبدالعزيز حكيم رئيس فراكسيون اكثريت پارلماني عراق كه اخيرا پس از زلماي خليل زاد سفير آمريكا در عراق از مقامات ايران درخواست كرده بود براي حل مشكلات عراق با آمريكا گفتگو كنند.

وي پيش بيني كرد كه مذاكرات ميان آمريكا و ايران درباره عراق با موفقيت روبرو شود و پيامدهاي مثبتي بر پرونده عراق خواهد گذاشت.

وي خاطر نشان كرد: ايران كشور بزرگ و داراي دستگاه هاي امنيتي گسترده و داراي تجارب بالايي است كه قطعا درماموريت حفظ امنيت در منطقه و مبارزه با تروريسم و مقابله با مشكلاتي كه عراق از آن رنج مي برد، سهيم خواهد بود.

جرج بوش رئيس جمهوري آمريكا نيز با اعلام موافقت خود با انجام گفتگو ميان كشورش و ايران درباره تحولات عراق بار ديگر اتهامات بي پايه و اساس خود را عليه اين كشور مبني بردخالت درناآرامي هاي عراق تكرار كرد،تا نشان دهد بر خلاف حسن نيت تهران، واشنگتن تنها به دنبال جنجال سازي و فرار از واقعيت است.

بوش با تكرار مجدد اتهامات بي پايه و اساس عليه ايران مبني بر دخالت در نا آرامي هاي عراق  اظهار داشت: " موافقت خود را با درخواست زلماي خليل زاد اعلام كرده است، و به او گفته است بايد به آنها ابلاغ كني كه تلاشهاي ايجاد خشونت طائفه اي يا چه بسا وارد كردن عناصري كه ممكن است به ساخت بمب ها در عراق به كار برده شوند، براي ايالات متحده غير قابل قبول خواهد بود."

کد خبر 305564

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha