حجت الاسلام حسن بت شکن در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه عرفان های نوظهور موجب انحراف ارزش های اسلامی در جامعه می شود، اظهار داشت: عرفان های نوظهور می تواند مشکلات بسیاری در محقق شدن دستورات الهی در جامعه اسلامی ایجاد کند.
وی افزود: پیشگیری و معرفی عرفان های نوظهور و خطرات آنها برای جامعه اسلامی ایران یکی از مهمترین راهکارها به شمار می رود که این امر نقش مهمی در مقابله گسترش این عرفان های نوظهور دارد.
معاون فرهنگی، پژوهشی تبلیغات اسلامی استان چهارمحال و بختیاری ادامه داد: تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری در این مسیر اقدام به برگزاری دوره های آشنایی با عرفان های نوظهور کرده است و در این دوره های آموزشی روحانی های استان حضور دارند و با همه عرفان های نوظهور آشنا می شوند.
وی تاکید کرد: روحانیون در این دوره های آموزشی با عرفان های نوظهور و خطرات آنها آشنا می شوند.
وی اظهار داشت: روحانی ها با معرفی عرفان های نوظهور و خطرات آنها در مسیر گسترش اسلام به مردم نقش مهمی در پیشگری از آسیب این عرفان ها به پیکره اسلام دارند.
معاون فرهنگی، پژوهشی تبلیغات اسلامی استان چهارمحال و بختیاری افزود: در دوره های آموزشی از استادان و پژوهشگران برجسته کشور در خصوص عرفان های نوظهور برای آموزش دعوت می شود.
نظر شما