پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱ اسفند ۱۳۹۴، ۱۶:۳۷

فرمانده انتظامی شاهرود:

کلاهبردار سابقه دار و جاعل حرفه ای در شاهرود دستگیر شد

کلاهبردار سابقه دار و جاعل حرفه ای در شاهرود دستگیر شد

سمنان - فرمانده انتظامی شهرستان شاهرود از شناسایی کلاهبردار سابقه دار و جاعل حرفه ای چک های بانکی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی استان سمنان، سرهنگ غلامرضا کاظم زاده گفت: چند تن از شهروندان شاهرودی با مراجعه به کلانتری از دریافت یک فقره چک بانکی جعلی در قبال فروش کالا اعلام شکایت کردند.

وی افزود: با توجه به حساسیت موضوع با هماهنگی قاضی پرونده تیمی از ماموران پلیس پیگیر این پرونده شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان شاهرود تصریح کرد: ماموران انتظامی در تحقیقات خود به سر نخ هایی از فعالیت سارقی حرفه ای در این پرونده دست یافتند و قادر به شناسایی متهم شدند.

کاظم زاد گفت: جاعل ۲۵ ساله چک های بانکی، سارق ۴۰ دستگاه موتورسیکلت بوده که چندی پیش به جرم سرقت زندانی شده بود.

وی به انتقال متهم از زندان به پلیس آگاهی شاهرود و انجام تحقیقات تکمیلی اشاره و تصریح کرد: وی به جعل ۱۳ فقره چک بانکی به ارزش ۶۰ میلیون ریال اعتراف کرد.

فرمانده انتظامی شهرستان شاهرود به عموم مردم به خصوص کسبه و بازاریان توصیه کرد از قبول چک و اوراق از افراد ناشناس خودداری کنند و در صورت مواجه با افراد مشکوک مراتب را با پلیس ۱۱۰ در میان بگذارند.

کاظم زاد تصریح کرد: جاعل دستگیر شده به دادسرا معرفی و با صدور قرار زندانی شد.

کد خبر 3561625

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha