پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲ اسفند ۱۳۹۴، ۱۱:۲۷

تولید یک نمایشنامه رادیویی با موضوع توسل به حضرت زهرا(س)

تولید یک نمایشنامه رادیویی با موضوع توسل به حضرت زهرا(س)

نمایش جدید رادیویی «فاطمه، من را نگاه کن» با محوریت توسل به حضرت زهرا (س) در اداره کل هنرهای نمایشی رادیو تولید شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مینو جبارزاده کارگردان نمایش رادیویی «فاطمه، من را نگاه کن» در توضیحی از این نمایش گفت: این نمایش را ندا محمودی نوشته و داستان آن درباره جراح قلبی است که پس از سال ها به ایران باز می گردد و با بیماری مواجه می شود که مبتلا به نارسایی قلبی است و به حضرت فاطمه (س) متوسل می شود.

وی افزود: در کارگردانی نمایش مذهبی می بایست اطلاعات مذهبی و تاریخی یک کارگردان بسیار دقیق باشد تا بتواند حال و هوای نمایش را به درستی با آن تطبیق دهد.

مهین فردنوا، علی زرینی، محمد آقامحمدی، عبدالعلی کمالی، میرطاهر مظلومی، سیما خوش چشم، صفا آقاجانی، احمد گنجی، غلامحسن تسعیری، مجید سهرابی، سینا نیکوکار، ماندانا محسنی، محمد یگانه، افسانه محمدی، امیر زنده دلان، نگین خواجه نصیر، شیوا رفیعیان و مهرداد عشقیان از جمله بازیگرانی هستند که در این نمایش رادیویی به ایفای نقش پرداخته اند.

«فاطمه، من را نگاه کن» که از تولیدات جدید اداره کل هنرهای نمایشی رادیو است به تهیه کنندگی اشرف السادات اشرف نژاد، صدابرداری پیروز صدرایی و افکت محمدرضا قبادی فر به زودی روی آنتن رادیو نمایش می رود.

کد خبر 3562114

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha