پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۲۱:۰۰

معاون فرماندار اردکان تاکید کرد:

لزوم توجه جدی به جانمایی صنایع در دشت یزد ـ اردکان

لزوم توجه جدی به جانمایی صنایع در دشت یزد ـ اردکان

یزدـ معاون فرماندار اردکان گفت: یکی از مباحثی که باید به شکل جدی در دشت یزد ـ اردکان مدنظر قرار گیرد، جانمایی صنایع به ویژه صنایع آلاینده است.

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی پوردهقان در جلسه تعیین پهنه های جدید برای ایجاد صنایع در اردکان اظهار داشت: پهنه های قدیمی در اردکان به حالت اشباع درآمده ضمن اینکه در دشت یزد ـ اردکان نیز به دلیل استقرار صنایع، ‌ میزان آلاینده‌ها افزایش یافته است.

وی تاکید کرد: برای استقرار صنایع جدید نیاز به پهنه بندی های جدید است و پهنه های دشت یزد ـ اردکان و غرب این شهرستان ظرفیت جدید ندارد.

پور دهقان، آلایندگی در دشت یزد ـ اردکان را موضوعی جدی دانست و تصریح کرد: ارائه مجوز به صنایع در این منطقه و غرب اردکان متوقف شده است.

معاون فرماندار اردکان عنوان کرد: هدف ما توقف توسعه صنعت در این شهرستان نیست اما تلاش شده با پهنه بندی های جدید، میازن آلودگی هوا در منطقه را کاهش داده و شرایط زندگی در این منطقه را بهبود ببخشیم.

وی تصریح کرد: بر اساس پهنه بندی های جدید، آلاینده ترین صنایع به دورترین مناطق ممکن در شهرستان اردکان انتقال می یابند و این صنایع تا حد امکان از مناطق مسکونی دور خواهند شد.

پوردهقان تاکید کرد: پهنه بندی های جدید در معاونت عمرانی استانداری یزد نیز مورد بررسی قرار گرفت و در صورت تایید، اقدام لازم برای ارائه مجوز به صنایع متقاضی انجام می شود.

کد خبر 3663355

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha