۳ خرداد ۱۳۹۵، ۹:۲۱

اوباما: بخاطر بمباران هیروشیما عذرخواهی نمی کنم

اوباما: بخاطر بمباران هیروشیما عذرخواهی نمی کنم

رئیس جمهور امریکا در اظهاراتی عنوان داشت که به دلیل اقدام کشورش در جنگ جهانی دوم در حمله اتمی به هیروشیما معذرت خواهی نمی کند.

به گزارش خبرگزاری مهر ، «باراک اوباما» در مصاحبه با شبکه رادیو و تلویزیون دولتی ژاپن (ان اچ کی) گفته است در سفر خود به این کشور بابت بمباران اتمی هیروشیما عذرخواهی نمی‌کند.

اوباما قرار است ۲۷ می (۷ خرداد) به عنوان نخستین رئیس جمهور امریکا که بر مسند قدرت است از شهر هیروشیما دیدار کند.

وی برای شرکت در اجلاس سران گروه ۷ که ششم و هفتم خرداد ۱۳۹۵ در ژاپن برگزار می‎شود، به این کشور سفر می‌کند.

رییس جمهور امریکا در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا در سخنرانی‌های خود در این سفر قصد دارد بابت این حادثه عذرخواهی کند یا نه گفت: «نه، (عذرخواهی نمی‌کنم) زیرا به نظر من درک این نکته اهمیت دارد که رهبران (کشورها) در میانه جنگ هر نوع تصمیمی را اتخاذ می‌کنند.»

طبق اعلام ژاپن، تا پایان سال ۱۹۴۵ میلادی حدود ۱۴۰ هزار نفر در اثر حمله اتمی امریکا به هیروشیما که ۶ آگوست همان سال (۱۵ مرداد ۱۳۲۴) روی داد جان خود را از دست دادند. عده زیادی نیز تا چندین سال پس از وقوع این بمباران در اثر بیماری‌ها یا جراحات حاصل از پرتوهای رادیواکتیو آن جان باختند.

امریکا در تاریخ ۹ آگوست ۱۹۴۵ (۱۸ مرداد ۱۳۲۴) ناگازاکی را نیز بمباران اتمی کرد. حدود ۷۴ هزار نفر تا پایان همان سال در اثر این بمباران جان باختند. بمباران اتمی ژاپن در مراحل پایانی جنگ جهانی دوم روی داد و ژاپن ۶ روز بعد از آن تسلیم شد.

کد مطلب 3665198

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha