پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۲ خرداد ۱۳۹۵، ۱۱:۳۱

رئیس کل دادگستری گلستان:

روند ورود پرونده های قضایی به دادگستری گلستان کاهش یافت

روند ورود پرونده های قضایی به دادگستری گلستان کاهش یافت

گرگان- رئیس کل دادگستری گلستان گفت: نخستین بار در سال های اخیر روند ورودی پرونده های قضایی به محاکم استان گلستان، رشد نزولی در پیش گرفت.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از دادگستری گلستان، هادی هاشمیان گفت: فروردین و اردیبهشت امسال ۴۰ هزار و ۷۹۱ پرونده به محاکم استان وارد شد در حالیکه این رقم در مدت مشابه سال قبل، ۵۳هزار و ۸۲۸ پرونده بود.

هاشمیان افزود: نشست های روسای دادگستری ها و دادستان های سراسر استان با علما و روحانیون تاثیرگذار در هر منطقه به منظور استفاده از ظرفیت آن ها برای افزایش آگاهی مردم، تعامل با دستگاه های اجرایی استان مانند فرهنگ و ارشاد اسلامی، آموزش و پرورش، فعالیت بنیاد صیانت از خانواده، تلاش های معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان و کمک و همت قضات و کارمندان، دست به دست هم داد تا این اتفاق مبارک پس از سال ها انتظار، در استان ثبت شود.

هاشمیان با بیان این که بارها در همایش ها و نشست ها تاکید کرده ایم پیشگیری از وقوع جرم، عزمی فراگیر و کمک همه ی دستگاه ها و اقشار تاثیرگذار جامعه را می طلبد، اظهار کرد: ثبت ۱۳ هزار پرونده کمتر از سال قبل نشان می دهد، عوامل ذیربط نسبت به ضرورت همراهی در پیشگیری از وقوع جرم  آگاه شده اند.

رئیس کل دادگستری گلستان گفت: این کاهش ورودی پرونده ها، فروردین و اردیبهشت امسال، فرصتی را برای قضات ما فراهم کرد تا بیش از پنج هزار پرونده مسن که از سال های قبل در شعب مانده بود، رسیدگی و مختومه کنند.

کد خبر 3674275

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha