به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید محمد شاهچراغی پیش از ظهر آدینه در خلال راهپیمایی روز جهانی قدس در سمنان با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی بیان داشت: مسلمانان در سالهای متمادی با برگزاری راهپیمایی های باشکوه روز قدس نشان دادند که شعار نیل تا فرات تحقق یافتنی نیست.
وی با بیان اینکه راهپیماییهای روز قدس در تاریخ جهان اسلام ماندگار است، افزود: نامگذاری روز قدس توسط امام خمینی(ره) به عنوان مبتکر این روز، باعث شد که آمریکا و کشورهای غربی از ایشان در هراس باشند و امروز نیز این هراس بر جای باقی مانده است.
ترس دشمنان ادامه دارد
امام جمعه سمنان با بیان اینکه دشمنان اسلام از حضور مسلمانان در صحنه در هراس هستند، گفت: جهان اسلام با حضور خود در روز قدس حمایت خود را از مردم مظلوم فلسطین اعلام می کند و به جهانیان این شعار را می دهند که فلسطین تنها نیست.
آیت الله شاهچراغی افزود: دشمنان اسلام در صدد هستند تا با جنگ افروزی و تقویت جریان تکفیری اذهان عمومی را نسبت به مقوله فلسطین منحرف کنند اما روز قدس پایانی بر این امر است.
وی با قدردانی از حضور مردم در راهپیمایی روز قدس بیان داشت: مردم استان سمنان یکبار دیگر همدلی و همراهی خود را با مردم فلسطین اعلام کردند.
نظر شما