۴ مرداد ۱۳۹۵، ۱۶:۲۸

مشاور و دستیار وزارت راه و شهرسازی:

ایستگاه‌های راه‌آهن نقاب - اسفراین باهدف آسایش مسافران طراحی شود

ایستگاه‌های راه‌آهن نقاب - اسفراین باهدف آسایش مسافران طراحی شود

بجنورد- مشاور و دستیار وزارت راه و شهرسازی گفت: ایستگاه‌های راه‌آهن باید در مکان مناسب و نزدیک به شهر اجرا شود تا دسترسی مردم به آن راحت‌تر و سریع‌تر باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره روابط عمومی راه و شهرسازی خراسان شمالی، مرتضی باقری اظهار کرد: توجه به‌دقت در جانمایی در اجرای ایستگاه‌های راه‌آهن یکی از موارد مهم است و در این زمینه باید تأمین نیازها و رفاه مردم و پاسخ به تقاضاها، باید محور عمل باشد.

وی افزود: در رأس پروژه نقاب به اسفراین منابع مالی و اعتبارات و مکان‌یابی ایستگاه‌های راه‌آهن دو موضوع قابل تأکید است و ما باید به این پروژه به‌صورت دقیق و تقاضامحور عمل کنیم زیرا اگر بدین‌صورت نباشد سبب پراکندگی کار می‌شود.

مشاور و دستیار مقام عالی وزارت راه و شهرسازی تصریح کرد: در این پروژه باید به مسائل زیست‌محیطی و بحث‌های اجتماعی توجه شود و ایستگاه‌های راه‌آهن چه در اسفراین و چه در بجنورد در مکان مناسب و نزدیک به شهر قرار بگیرد تا مردم راحت‌تر و سریع‌تر به این ایستگاه‌ها مراجعه کنند.

باقری بیان کرد: با توجه به کمبود منابع مالی و اعتباری که در وزارتخانه وجود دارد کار سخت است اما باید انجام شود و یکی از دلایل کندی این پروژه این است که باید همه پیمانکاران توجه و تمرکز خود را در قطعه اسفراین به نقاب داشته باشند.

در پایان نیز پس از بازدید از کل این پروژه مسائل و مشکلات این پروژه عنوان و به پیمانکاران منتقل شد.

اجرای پروژه آهن اسفراین جوین -اسفراین که از طریق ایستگاه نقاب اسفراین را به مسیر ریلی کشور وصل می‌کند فاصله اسفراین تا تهران به هشت ساعت کاهش پیدا می‌کند.

کد خبر 3723352

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha