به گزارش خبرنگار مهر، حیدر نعمتی ظهر چهارشنبه در جلسه کمیته بررسی طرح های مشکل دار استان ایلام هدف از راه اندازی این سامانه را تعیین تکلیف طرح های مشکل دار ، ایجاد اشتغال مولد در بخش های کشاورزی و صنعت و کمک به رفع موانع طرح ها عنوان کرد.
وی افزود: کمیته بررسی طرح های مشکل دار پس از ارزیابی طرح ها تلاش می کند وضعیت آنها را از طریق دستگاه های مسئول و بانک های عامل پیگیری و راهکارهای لازم برای برطرف کردن آنها را اتخاذ کند.
مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری ایلام مهم ترین طرح های واصله به این کمیته را در حوزه های صنعت و کشاورزی برشمرد و تاکید کرد: در نتیجه نشست های برگزار شده تاکنون از مجموع ۶۱۹ طرح صنعتی و تولیدی مشکل دار استان تاکنون ۲۹۴ طرح صنعتی و کشاورزی در کمیته بررسی و تعیین تکلیف شده اند.
نعمتی یادآور شد: از مجموع طرح های بررسی شده در سامانه بهین یاب ۲۳ مورد مربوط به بخش صنعت و ۲۷۱ مورد مربوط به طرح های کشاورزی و است.
وی اضافه کرد: امیدواریم مسئولان بانک های عامل در ارائه تسهیلات و فراهم کردن شرایط برای تولید دوباره واحدهای مشکل دار همراهی بیشتری از خود نشان داده تا بتوان زمینه احیای این مراکز را فراهم کرد.
وی یکی از مهمترین مصوبات این نشست را پذیرش محل اجرای طرح بعنوان وثیقه ملکی از سوی بانک ها با توجه به موافقت رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرد و گفت: با توجه به سیاست های ابلاغی اقتصاد مقاومتی انتظار می رود که بانک ها با انعطاف بیشتری نسبت به طرح های معرفی شده داشته باشند.
نظر شما