به گزارش خبرنگار مهر، مهدی قره شیخلو پیش از ظهر امروز پنجشنبه در مراسم تجلیل از چهره های برتر قرآنی در کرمانشاه، ضمن تبریک دهه کرامت و تقدیر از کسانی که در جهت توسعه برنامه ها و فعالیت های قرآنی تلاش می کنند، گفت: انجام کارها با نگاه الهی و برای کسب رضایت خداوند و نه خوشایند دیگران موجب خواهد شد تا در کارهای روزمره توفیقاتی را کسب کنیم.
وی دومین قدم را استفاده از توان حداکثری در انجام کارها عنوان کرد و افزود: پس از این دو مرحله انسان باید ایمان داشته باشد که سرنخ همه امور در دست خداوند است.
قره شیخلو در ادامه خاطر نشان کرد: کشور ما یک کشور اسلامی است که بر پایه قرآن و تعالیم اهل بیت اداره می شود و نظام ما نظامی است که در راس آن ولایت فقیه قرار دارد، لذا انتظار می رود نسبت به فعالیتهای قرآنی نگاه ویژه شود.
رئیس دارالقرآن کریم کشور یادآور شد: در بودجه سنواتی کشور هر ساله رقمی برای فعالیت های قرآنی اختصاص داده می شود که این رقم بسیار کم و در کل کشور رقمی محسوب نمی شود.
قره شیخلو متذکر شد: این رقم سالانه ۲۰۰ میلیارد تومان اعلام می شود ولی در تخصیص دچار مشکل هستیم و هر سال حداقل این پول به برنامه های قرآنی تخصیص داده می شود به طوری که در سال ۹۴ حتی یک ریال هم از این مقدار پرداخت نشد.
وی گفت: از دولت انتظار داریم که حق قرآن را ادا کنند و به اندازه ای که امکانات برای برنامه های دیگر فراهم می کنند به حوزه قرآن هم بپردازند.
رئیس سازمان دارالقرآن کریم کشور قرآن را به عنوان سرچشمه رفع مشکلات عنوان کرد و اظهار داشت: اگر بخواهیم مشکلات و معضلات کشور رفع شود چاره ای جز تمسک به قرآن و تلاش در توسعه اصول و مبانی قرآنی نداریم چرا که پیامبر بارها فرمودند «اگر می خواهید از فتنه ها در امان باشید به قرآن پناه ببرید».
وی در پایان گفت: توسعه اقتصاد در سایه توسعه فرهنگ و توسعه فرهنگ در سایه توسعه قرآن و اصول قرآنی است.
نظر شما