به گزارش خبرنگار مهر، مدیر شهرداری ناحیه منصل ننله صبح امروز در جمع تعدادی از خبرنگاران گفت: با هدف بهسازی معابر در سال جاری برنامه ریزی لازم برای آسفالت برخی از محلات و خیابان های این ناحیه در دستور کار این شهرداری قرار گرفت.
محمد علی کلاه قوچی عنوان کرد : یکی از مهم ترین مشکلات موجود در این ناحیه عدم پوشش شبکه آب و فاضلاب است که مانع بزرگی برای انجام عملیات آسفالت در ننله است.
وی اظهارداشت: با پیگیری های صورت گرفته و همکاری شرکت آب و فاضلاب مشکل اصلاح شبکه آب برخی از محلات این ناحیه رفع شد.
کلاه قوچی از آغاز عملیات ۵ هزار متر مربع از محلات ناحیه منفصل ننله خبر داد و گفت: شش کوچه فرعی و دو خیابان اصلی به طول ۶۲۳ متر و عرض ۸ متر در فاز نخست این طرح آسفالت می شود.
وی بیان کرد: عملیات تسطیح، رگلاژ، خاکبردی و زیر سازی این محلات توسط سازمان خدمات موتوری شهرداری اجرا شده و در حال حاضر این معابر آماده آسفالت است.
وی اظهارداشت : برای آسفالت معابر آماده شده جهت آسفالت بیش از ۱۱۰۰ تن بیس و ۷۵۰ تن آسفالت نیاز است.
مدیر شهرداری ناحیه منفصل ننله اضافه کرد: امیدواریم تا پایان فصل عمرانی سال جاری بتوانیم فاز دو اجرای عملیات آسفالت معابر این ناحیه را اجرا کنیم.
نظر شما