۲ شهریور ۱۳۹۵، ۱۳:۴۱

مدیرکل جهاد کشاورزی استان خبرداد:

۲۱۰ پروژه جهادکشاورزی در سیستان و بلوچستان افتتاح می شود

 ۲۱۰ پروژه جهادکشاورزی در سیستان و بلوچستان افتتاح می شود

زاهدان-مدیرکل جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: بمناسبت هفته دولت ۲۱۰ پروژه جهاد کشاورزی دراستان به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش خبرنگارمهر، رضا نجفی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن اجتماعات جهادکشاورزی برگزارشد، اظهار داشت: در هفته دولت امسال ۲۱۰ پروژه در شهرهای مختلف استان با اعتبار ۷۱۹ میلیارد ریال به بهره‌برداری می‌رسد.

رئیس جهاد کشاورزی استان گفت: این طرح ‌ها شامل ۱۱۱ پروژه آب وخاک، ۳۹ پروژه بهبود تولیدات دامی، ۲۶ طرح بهبود تولیدات گیاهی، ۱۱ پروژه شیلات،۲۳ پروژه  کشاورزی، منابع طبیعی و عشایری است.

نجفی تصریح کرد: دولت و مقام معظم رهبری نگاه ویژه‌ای به بخش کشاورزی دارند و در این راستا طرح نجات دشت سیستان از طریق مدیریت منابع مالی در دستور کار قرار گرفت و اکنون این طرح از طریق لوله‌کشی مزارع سیستان در حال انجام است.

وی ادامه داد: در پروژه لوله کشی مزارع سیستان ۱۴۰ هزار نفر از بومیان منطقه مشغول بکار هستند و بااتمام این طرح برای اولین بارنحوه آبیاری مزارع متحول می شود و میزان تلفات آب از ۸۰ درصد به ۱۰ درصد کاهش می یابد.

وی خاطرنشان کرد: این طرح در منطقه بلوچستان نیز درحال انجام است و تاکنون ۳۴ هزار هکتار در جنوب سیستان به آبیاری تحت فشار مجهز شده است و ۱۰ هزار هکتار دیگر نیز در دستور کار است و قرارداد با پیمانکار بسته شده است.

رئیس جهاد کشاورزی استان گفت: سالانه حدود ۵ میلیون تن محصولات باغی و زراعی در استان تولید می شود و با اجرای شبکه‌های نوین آبیاری و مدیریت منابع آبی تولید این محصولات افزایش پیدا می کند.

وی اظهار کرد: کار خرید گندم از کشاورزان منطقه نیزاز مرز ۶۹ هزار تن گذشته است و پیش‌بینی می شود این رقم از ۷۰ هزار تن نیز عبور کند. همچنین طی یکسال گذشته ۶۵۰ نفر با عقد قرارداد به عنوان ناظر در بخش‌های شیلات، باغی،زراعی و منابع طبیعی بکار گمارده شدند.

کد خبر 3747738

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha