پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲ مهر ۱۳۸۵، ۱۴:۳۵

حسن مرادي در گفتگو با "مهر":

اعتراض نمايندگان به روند انتخاب اعضاي هيات نظارت بر انتخابات شوراها منطقي است

اعتراض نمايندگان به روند انتخاب اعضاي هيات نظارت بر انتخابات شوراها منطقي است

نماينده اراك در مجلس معتقد است افراد خاصي براي بقيه نمايندگان در خصوص تعيين اعضاي هيات هاي عالي نظارت بر انتخابات شوراهاي كشور تصميم گيري كرده اند.

حسن مرادي در گفتگو با خبرنگار پارلماني "مهر"، در خصوص اعتراض امروز نمايندگان مجلس شوراي اسلامي به نحوه انتخاب اعضاي هيات هاي عالي نظارت بر انتخابات شوراهاي كشور گفت: به هر حال نمايندگان مجلس در تمام استان ها افرادي مقبولي از سوي مردم هستند و با توجه به اختياراتي كه قانون در وظايف آنان قرار داده است شايسته بود با نمايندگان مجلس در اين خصوص مشورت مي شد.

وي افزود: به هيچ وجه در باره عضويت من در اين شورا به عنوان نماينده اي كه مورد قبول گروههاي سياسي در استان مركزي هستم، مشورت نشده بود، اما با تمام اين اوصاف نبايد اجازه دهيم دشمن از اين مسائل سوء استفاده كند.

حسن مرادي تصريح كرد: اگر چه اعتراض امروز نمايندگان مجلس خواسته به حقي بود و اين مساله هم نمي تواند به اين سادگي برگزار شود به گونه اي كه افراد خاصي براي باقي نمايندگان تصميم بگيرند.

عضو هيات رئيسه كميسيون انرژي با تاكيد بر اينكه نبايد با داد و فرياد مسائل را به كرسي بنشانيم اما خواست ها به حق است وبايد از بعد قانون و درچارچوب قوانين به اين اعترافات رسيدگي شود و ناديده گرفتن نمايندگان مجلس به معناي ناديده گرفتن مردمي است كه آن نمايندگان را بر گزيده اند و به آنان راي داده اند.

وي در خصوص اينكه درصورت مشورت با وي به عضويت اين هيات در مي آمد يا خير، گفت: حداقل شخصي را انتخاب مي كرديم تا بتواند صداي ما و نظر ما را در آنجا مطرح كند تا عدالت بيشتري در انتخابات رعايت شود.

مرادي همچنين از حضور مسئولين مناطق نفت خيز در كميسيون انرژي و ارائه گزارش هاي خبر داد وگفت: اين افراد امروز گزارشي را از عملكرد، نحوه اختصاص بودجه پيشرفت ها و برنامه هاي آتي به كميسيون ارائه خواهند نمود.

کد خبر 384849

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha