پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱ دی ۱۳۹۵، ۱۸:۲۴

معاون سازمان اسناد و کتابخانه ملی:

ساختمان‌های آرشیو ملی از استانداردهای لازم برخوردار نیست

ساختمان‌های آرشیو ملی از استانداردهای لازم برخوردار نیست

یزد ـ معاون سازمان اسناد و کتابخانه ملی با اشاره به اینکه ساختمان‌های آرشیو باید در برابر زلزله مقاوم باشند، گفت: برخی ساختمانها برای نگهداری از اسناد ملی از استانداردهای لازم برخوردار نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، شهرام یوسفی فر عصر امروز در جلسه ای با اهداکنندگان اسناد تاریخی استان یزد که با حضور معاون سیاسی و امنیتی استاندار و مدیرکل مرکز اسناد و کتابخانه ملی استان یزد برگزار شد، اظهار داشت: وقتی از مردم می خواهیم اسناد خود را برای نگهداری بهتر به مرکز اسناد اهدا کنند، باید فضای مناسبی نیز داشته باشیم.

وی با تاکید بر اینکه این ساختمانها باید از استاندارد لازم برخوردار باشند، عنوان کرد: اکنون برخی از ساختمان های آرشیو ملی یا مراکز نگهداری از اسناد تاریخی از استانداردهای لازم برخوردار نیست.

یوسفی فر، مسئولیت نگهداری از اسناد تاریخی را بسیار سنگین خواند و افزود: مسئولیت ما در برابر اسناد شخصی و خانوادگی مردم بسیار بیشتر است.

معاون اسناد سازمان اسناد و کتابخانه ملی با اشاره به تحولاتی که سبب شد برخی اسناد از بین برود، اظهار داشت: برخی تحولات سبب شده بعضی اسناد ما به سمت نابودی بروند که تغییرات اداری از جمله آنها است اما این تغییرات نتوانسته به اسناد شخصی و خانوادگی خدشه ای وارد کند.

یوسفی فر همچنین بیان کرد: در زمینه جمع‌آوری و نگهداری از اسناد ملی و تاریخی مشکلاتی وجود دارد که باید از نزدیک بررسی و پیگیری شود و امیدواریم مسئولان استانها در این زمینه همکاری لازم را داشته باشند.

وی با اشاره به برخی مشکلاتی که در این زمینه در استان یزد وجود دارد، افزود: باید برای مکان نگهداری از اسناد تاریخی در استان یزد چاره اندیشی شود و امیدواریم مسئولان استانی نیز در این زمینه این مرکز را همراهی کنند.

یوسفی فر تاکید کرد: اگر نسبت به جمع‌آوری اسناد اهتمام داشته باشیم، بسیاری از نیاز به سرمایه گذاری‌ها در این حوزه و حوزه‌های پژوهشی کاهش پیدا می‌کند.

وی در مورد آرشیو اسناد نیز عنوان کرد: آرشیو ملی ما در زمینه اسناد دولتی غنی است و نقص در حوزه اسناد خصوصی، خانوادگی و شخصی است.

یوسفی فر عنوان کرد: یکی از سیاست‌هایی که سازمان اسناد در این زمینه در پیش گرفته و در صدد رفع این نقص است، سیاست‌های تشویقی و ترویجی در زمینه اهدا و خریداری اسناد شخصی و خانوادگی است.

کد خبر 3856530

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha