پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۷ دی ۱۳۹۵، ۹:۲۶

رئیس دفتر شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان قزوین:

حماسه ۹ دی میثاق مجدد مردم با آرمان های انقلاب اسلامی است

حماسه ۹ دی میثاق مجدد مردم با آرمان های انقلاب اسلامی است

قزوین- رئیس دفتر شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان قزوین گفت: حماسه ۹ دی ؛ نشانگر بصیرت مردم و میثاق مجدد با آرمان های بلند نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی قابل صبح سه شنبه در همایش گرامی داشت حماسه ۹ دی  که در سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین برگزار شد با اشاره به اهمیت حماسه ۹دی اظهار کرد: حماسه ۹ دی تجلی هوشمندانه بصیرت مردم همیشه در صحنه ایران اسلامی است که توانستند با حضور پررنگ ومنسجم خود بر حرکت ها و توطئه ها ی دشمنان علیه انقلاب اسلامی مهر ابطال بزنند.

حجت الاسلام قابل تصریح کرد : دشمنان پس از پیروزی انقلاب اسلامی با طراحی توطئه و فتنه ها و برنامه ها مخرب  بطور مداوم درصدد ضربه زدن به انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی هستند.

به گفته وی  مردم با  هوشیار و آگاهی در ۹ دی و میثاق مجدد  با آرمان های انقلاب اسلامی، امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری این توطئه را  خنثی کردند.

وی خاطر نشان کرد: باید توجه داشت که اگر خوابمان ببرد دشمن همیشه بیدار است و دشمن با انقلاب اسلامی و سرزمین  ارزشمند ایران که برای آنها  همانند گنج گرانبها، سفره پر از نعمت و پر ازذخایر محسوب می شود هیچگاه از ضربه زدن به انقلاب اسلامی و تغییر ماهیت و اصل انقلاب غافل نبوده و نیستند.

حجت الاسلام قابل تاکید کرد: همه بایستی با ایمان و اعقتاد به خدا در مسیرآرمان های انقلاب اسلامی و منویات مقام معظم رهبری و ولایت فقیه  قرار گیریم تا از آسیب ها دشمنان و بیگانگان در امان باشیم.

در پایان این مراسم از اعضای شورای پایگاه بسیج سازمان جهادکشاورزی استان قزوین بجهت کسب مقام «پایگاه برتر» در جشنواره سراسری مالک اشتر که در آذر ماه سالجاری در تهران و همچنین به نفرات برگزیده مسابقات تنیس روی میز که بمناسبت هفته بسیج برگزار شد تقدیر و تشکر شد.

کد خبر 3861049

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha