پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۱ دی ۱۳۹۵، ۱۳:۴۸

رئیس سازمان برنامه و بودجه کهگیلویه و بویراحمد:

۹ میلیارد تومان برای پرداخت پاداش بازنشستگان ۹۴ ابلاغ شد

۹ میلیارد تومان برای پرداخت پاداش بازنشستگان ۹۴ ابلاغ شد

یاسوج- رئیس سازمان برنامه و بودجه کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۹ میلیارد و ۲۷۹ میلیون تومان برای پرداخت پاداش بازنشستگان سال ۹۴ و قبل از آن ابلاغ اعتبار شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن نوروزی ظهر شنبه در جلسه شورای برنامه ریزی استان افزود: در مرحله قبل و طی ابلاغ قبلی ۷ میلیارد و ۷۴۰ میلیون تومان ابلاغ  وتوزیع  و در مدت اخیر نیز ۱ میلیارد و ۵۳۹ میلیون تومان برای پرداخت پاداش بازنشستگان به دستگاه ها ابلاغ شده است.

نوروزی با بیان اینکه این اعتبارات در میان ۱۲ دستگاه ابلاغ  شده است، تاکید کرد: با اعلامی که توسط دستگاه ها انجام شده است، به نظر می رسد تمام بازنشستگان بتوانند پاداش پایان خدمت خود را دریافت کنند، و بازنشسته ای که پاداش خود را دریافت نکرده باشد، وجود نداشته باشد.

نوروزی به ماده ۲۳ قانون نحوه رسیدگی به جرایم راهنمایی و رانندگی اشاره کرد و افزود: بر اساس قانون راه وترابری، راهنمایی و رانندگی و شوراها و دهیاری ها میتوانند از این قانون استفاده کنند، که ۷۳۹ میلیارد تومان مبلغ تخلفات رانندگی کشور بود.

وی به ابلاغ اعتبار ۴ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان از محل جرائم رانندگی به استان اشاره کرد، و عنوان داشت: این مبلغ در میان شهرداری ها و دهیاری های استان ابلاغ شد، که یک میلیارد و ۵۱۴ میلیون به شهر یاسوج، ۷۵۷ میلیون تومان  به شهر گچساران، ۴۹۷ میلیون تومان به کهگیلویه و ۱۲۸ میلیون تومان به دنا،و مبالغی به دیگر شهر ها ابلاغ شد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کهگیلویه و بویراحمد افزود: این تخصیص ها به نسبت ۷۰ به ۳۰ میان شهرداری ها ودهیاری ها توزیع می شود.

نوروزی با بیان اینکه دستگاه ها باید تا روز ۱۳ دی ماه نسبت به جذب اسناد خزانه اقدام کنند، عنوان داشت: دستگاه هایی که نسبت به جذب اسناد خزانه اقدام نکنند، تخصیص اعتبار آنها صفر و با جابه جایی آن به پروژه های مهمی که مشخص می شود، تخصیص می یابد.

کد خبر 3864534

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha