پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۶ بهمن ۱۳۹۵، ۱۴:۳۴

فرمانده انتظامی استان مرکزی خبرداد؛

اعضای یک باند کلاهبرداری در ساوه دستگیرشدند/ کلاهبرداری از ۱۵۰نفر

اعضای یک باند کلاهبرداری در ساوه دستگیرشدند/ کلاهبرداری از ۱۵۰نفر

اراک- فرمانده انتظامی استان مرکزی از دستگیری اعضای باندی که با تاسیس یک شرکت صوری کارآفرینی، از ۱۵۰ شهروند ساوه ای کلاهبرداری کرده بودند، خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه پلیس، کیومرث عزیزی اظهار داشت:‌ ماموران پلیس ساوه در تحقیقاتی از فعالیت یک شرکت کارآفرینی بدون اخذ مجوزهای لازم در این شهرستان مطلع شدند و موضوع در دستور کار پلیس آگاهی شهرستان قرار گفت.

وی افزود: در تحقیقات مقدماتی، کارآگاهان پلیس دریافتند که خانمی شرکتی را  بدون اخذ مجوزهای قانونی تاسیس کرده و در تبلیغات خود برای جذب شهروندان اعلام می دارد که تعدادی از مسئولان شهرستان سهامدار شرکت هستند.

عزیزی گفت: این فرد با ترغیب اشتغالزایی برای بانوان، زمانی که خانمی در آن دفتر حاضر می شد مبلغی وجه نقد و یک فقره سفته به عنوان تضمین از فرد مراجعه کننده اخذ کرده و مدعی می شد که علاوه بر پرداخت حقوق ماهیانه، مزایایی چون بیمه و پاداش نیز به آنها تعلق خواهد گرفت.

فرمانده انتظامی استان مرکزی ادامه داد: در تحقیقات تکمیلی مشخص شد که موسس شرکت خانمی دارای سوابق کلاهبرداری و پیشینه کیفری است.

عزیزی در ادامه تصریح کرد: بلافاصله در این خصوص پرونده ای تشکیل و با هماهنگی قاضی پرونده، محل فعالیت شرکت پلمب شد و سه نفر از افرادی که با موسس شرکت همکاری داشتند دستگیر شدند.

فرمانده انتظامی استان مرکزی اظهار داشت: متهم اصلی پرونده که در جریان دستگیری همکارانش قرار گرفته بود، از استان متواری شده بود و در تحقیقات پلیس مشخص شد که در استان خراسان رضوی پنهان شده است.

وی افزود: طی با مرجع قضایی تیمی از کارآگاهان پلیس شهرستان ساوه به شهر مشهد عزیمت کرده و پس از چهار روز تعقیب و مراقبت شبانه روزی و پیگیری های مستمر، متهم را در یکی از هتل های شهر مشهد شناسایی و در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر کردند و به پلیس آگاهی شهرستان ساوه انتقال دادند.

عزیزی تصریح کرد:‌ در مراحل رسیدگی به پرونده تاکنون ۱۵۰نفر از بانوانی که از آنان کلاهبرداری شده بود شناسایی شده اند و همچنین مشخص شد که این شرکت صوری در حدود سه میلیارد ریال از این افراد کلاهبرداری کرده است.

فرمانده انتظامی استان مرکزی خاطرنشان کرد: متهم اصلی این کلاهبرداری نیز با دستور قضایی و با صدور قراری سنگین روانه زندان شد.

کد خبر 3896671

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha