به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دادگستری استان مرکزی، مقرر است پرونده حادثه قتل شش شهروند اراکی که دی ماه سال جاری به وقوع پیوست به دلیل اهمیت موضوع، تا پایان سال جاری تعیین تکلیف شود و دادگاه این پرونده قتل به ریاست قاضی محمدرضا رحمتی، فردا هفدهم اسفندماه در اراک برگزار می شود.
پیش از این نیز محمدرضا رحمتی، رئیس شعبه یک دادگاه کیفری استان مرکزی با اشاره به روند پیگیری این پرونده گفته بود: روند تحقیقات مقدماتی، صدور کیفرخواست و ارجاع به شعبه اول دادگاه کیفری یک استان مرکزی انجام شده و تا پایان سال، رای پرونده صادر خواهد شد.
وی افزوده بود: رسیدگی به پرونده های مهم از جمله پرونده های قتل عمدی طبق قانون در صلاحیت دادگاه کیفری یک است و در این پرونده قتل، با توجه به آن که چهار نفر دیگر از شهروندان اراکی نیز به شدت مجروح شدند، به منظور تسریع در تصمیم گیری، پرونده آنان از پرونده قتل تفکیک شده است.
رئیس شعبه یک دادگاه کیفری استان مرکزی خاطرنشان کرده بود: پرونده هایی که حساسیت بالایی دارند و احساسات عمومی را به شدت جریحه دار و زمینه ناامنی در جامعه را فراهم کرده اند از جمله این پرونده را خارج از نوبت انجام داده ایم و تمام ابلاغ ها به منظور تسریع در امور، حضوری انجام شده است.
رحمتی تاکید کرده بود: ظرف مدت یک ماه که پرونده از دادسرا به دادگاه ارجاع داده شده، آن را به مرحله رسیدگی رساندیم که تا پایان وقت اداری سه شنبه، ۱۷ اسفندماه جاری پرونده مورد رسیدگی، تعیین تکلیف و اتخاذ تصمیم قرار خواهد گرفت.


نظر شما