به گزارش خبرنگار مهر، خدانظر دریکوند ظهر امروز در دیدار با کارکنان حوزه معاونت آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش لرستان با تبریک ولادت با سعادت مولای متقیان امام علی (ع) و روز پدر، معلم را مهمترین عنصر در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش معرفی کرد و افزود: بعد از خانواده، معلم بیشترین تاثیر را بر شخصیت و وضع روحی دانش آموزان دارد.
وی تاکید کرد: با توجه به نقشی که معلم در بهداشت روانی دانش آموزان به ویژه در دوره ابتدایی دارد، باید تلاش شود تا تعامل و ارتباط بین معلم و دانش آموزان در این دوره آگاهانه، کارشناسی و هدفمند باشد.
مدیرکل آموزش و پرورش لرستان تصریح کرد : معلم دوره ابتدایی باید صبور و مهربان باشد و به روش های ارتباط با دانش آموزان مسلط باشد.
دریکوند ارتباط مثبت و عاطفی معلم را با دانش آموزان دوره ابتدایی لازم و ضروری عنوان کرد و گفت: معلم ابتدایی باید با نشاط باشد و با محبت و دوستی با دانش آموزان برخورد کند و در ارتباط با دانش آموزان زبان کودکانه را اختیار کند.
وی در ادامه آموزش مهارت ها و مفاهیم زندگی را اولویتی مهم برای معلم عنوان کرد و افزود: معلم باید خلاق باشد و از خلاقیت و کنجکاوری کودکان در راستای آموزش بهتر یاری بگیرد.
مدیرکل آموزش و پرورش لرستان به تفاوت های فردی دانش آموزان هم اشاره کرد و یادآور شد: معلم دوره ابتدایی وظایف دشواری بر عهده دارد که با علاقه و انرژی می تواند از عهده آنها برآید.
دریکوند بر این نکته تاکید کرد که طرح ها و برنامه های اجرا شده در مدارس ابتدایی باید روحیه نشاط و شادابی را در دانش آموزان تقویت کند و آنها را به تلاش و مشارکت جمعی و ارتباط سازنده با همسالان خود ترغیب کند.
وی شادابی، سرزندگی و طراوت را در دوره ابتدایی یک ضرورت عنوان کرد و افزود: سکوت در دوره ابتدایی مساوی با مرگ است و نباید برنامه ها و فعالیت ها در این دوره به گونه ای طراحی و تدوین شود که دانش آموزان را به سکوت و رکود وادار کند.
مدیر کل آموزش و پرورش لرستان اجرای طرح توصیفی را در دوره ابتدایی نشان دهنده توجه به نقاط قوت دانش آموزان معرفی کرد و گفت: در این طرح بر خلاف گذشته روی نقاط ضعف دانش آموزان تمرکز نمی شود و تلاش می شود تا نقاط قوت دانش آموزان تقویت شوند.
نظر شما