پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳۰ مهر ۱۳۸۵، ۱۱:۱۴

سردار احمدي مقدم :

سردار طلايي در مجموعه نيروي انتظامي تحول بزرگي ايجاد كرد

سردار طلايي در مجموعه نيروي انتظامي تحول بزرگي ايجاد كرد

مراسم توديع سردار طلايي صبح امروز با حضور فرمانده نيروي انتظاني ، استاندار و شهردار تهران و جمعي از سران لشگري و كشوري برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر ، فرمانده نيروي انتظامي با قدراني از زحمات فرمانده سابق انتظامي تهران بزرگ گفت: امروز پليس بايد به امانتداري شناخته شود و اين امانتداري را بايد مردم به پليس نسبت دهند كه سردار طلايي در ايجاد اين امانتداري تلاش بسيار كرد.

سردار اسماعيل احمدي مقدم افزود: افزايش امكانات شهر نشيني بدون توجه به ايمان ، جرائم را افزايش داده و بستر ساز ايجاد جرم خواهد شد و تهران با توجه به تعداد جمعيتي كه در خود جا داده و اهميت پايتخت بودن به عنوان ويترين نظام شناخته مي شود و كانون توجهات بسيار است.

وي خاطرنشان ساخت: تحول در تهران كار بسيار دشواري بود كه سردار طلايي با توجه به توانمندي هاي خود توانست در مجموعه انتظامي تهران تحول بزرگي را به وجود آورد و با ارتباط مستمر با مردم و رسانه ها ، پليس را در جهت تحقق شعار پليس امين و جامعه گرا سوق داد.

فرمانده نيروي انتظامي در ادامه به معرفي فرمانده جديد انتظامي تهران بزرگ پرداخت و تاكيد كرد: سردار احمد رضا رادان با توجه به سوابق مثبت خود در حوزه انتظامي خراسان و تحصيلات دانشگاهي و نظامي كه دارد ، جانشين مناسبي براي سردار طلايي خواهد بود.

وي اضافه كرد: زير ساخت هاي اجتماعي در نگاه اول به ناجا مربوط نيست اما توجه همه جانبه به اين موضوع مي تواند رافع بسياري از مشكلات باشد و پليس را در پيشگيري از بحران ها و جرائم ياري كند.

کد خبر 397096

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha