پیام‌نما

يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ قُلْ لِأَزْوَاجِكَ وَ بَنَاتِكَ وَ نِسَاءِ الْمُؤْمِنِينَ يُدْنِينَ عَلَيْهِنَّ مِنْ جَلَابِيبِهِنَّ ذَلِكَ أَدْنَى أَنْ يُعْرَفْنَ فَلَا يُؤْذَيْنَ وَ كَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَحِيمًا * * * ای پیامبر! به همسرانت و دخترانت و همسران کسانی که مؤمن هستند بگو: چادرهایشان را بر خود فرو پوشند [تا بدن و آرایش و زیورهایشان در برابر دید نامحرمان قرار نگیرد.] این [پوشش] به اینکه [به عفت و پاکدامنی] شناخته شوند نزدیک تر است، و در نتیجه [از سوی اهل فسق و فجور] مورد آزار قرار نخواهند گرفت؛ و خدا همواره بسیار آمرزنده و مهربان است. * * * دارد متاع عفت از چارسو خریدار / بازار خودفروشی این چارسو ندارد

۱۶ خرداد ۱۳۹۶، ۱۵:۰۷

رئیس شبکه دامپزشکی دشتستان:

واکسیناسیون تب مالت در جمعیت دامی شهرستان دشتستان پایان یافت

واکسیناسیون تب مالت در جمعیت دامی شهرستان دشتستان پایان یافت

بوشهر - رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان دشتستان از پایان واکسیناسیون تب مالت در جمعیت گاو و گوساله و همچنین بره و بزغاله خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، فیصل ضرغامی ظهر سه‌شنبه جمع خبرنگاران اظهار داشت: بیماری تب مالت یکی از مهم‌ترین بیماری‌های مشترک بین انسان و دام است.

وی اضافه کرد: این بیماری از سالیان پیش به صورت بومی در ایران وجود داشته و همه ساله موجب ابتلا تعدادی از جامعه انسانی و متعاقب آن ناتوانی افراد می‌شود.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان دشتستان افزود: این بیماری خسارات زیادی به دام و در نتیجه اقتصاد دامدار و جامعه وارد می کند که از جمله آن سقط جنین، کاهش وزن، کاهش تولید شیر، نازایی، کاهش باروری و ... است.

وی خاطرنشان کرد: مهمترین علامت بیماری در دام سقط جنین و در انسان سر درد، تب و لرز، درد عضلانی و استخوانی و مفاصل است.

فیصلی افزود: واکسیناسیون تب مالت در دام‌های هدف مذکور از اول فروردین تا ۱۲ خرداد عملیاتی شد که طی آن ۳ هزار و ۲۶۲ راس گاو شیری و گوساله آنها و همچنین ۳۱ هزار و ۷۳۳ راس بره و بزغاله روستایی و عشایری واکسینه شدند.

کد خبر 3997371

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha