۲۴ خرداد ۱۳۹۶، ۱۳:۵۲

گزیده‌ سخنان خواجه عبدالله انصاری برای نوجوانان بازنشر شد

گزیده‌ سخنان خواجه عبدالله انصاری برای نوجوانان بازنشر شد

«آتش باش تا برافروزی» عنوان کتابی است که در آن گزیده‌ای از سخنان خواجه عبدالله انصاری به همت غلامرضا امامی گردآوری شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، این کتاب با دیباچه‌ای از غلامرضا امامی در تعریف عرفان و معرفی پیر هرات آغاز می‌شود: «درخشان‌تر از همه این که عرفان، شعر فارسی را از مداحی و بیهوده سرایی رهایی بخشید. بسیاری از شاعران بزرگ، چون عارف شدند، درگاه امیران و وزیران را رها کردند و به جای عیش و نوش و بیهوده‌سرایی، جامه‌ وصله‌دار پوشیدند و به میان مردم رفتند و با مردم نشستند، برخاستند و کوشیدند تا با آوردن قصه‌ها و مثل‌های مردم، به زبان مردم سخن بگویند و آنان را به عشق، برادری و گذشت دعوت کنند. آثار عطار و مولوی و دیگر شاعران عارف، سرشار از این گونه قصه‌ها و مثل‌هاست.»

امامی نویسنده و مترجم نام آشنای کتاب کودک و نوجوان در این کتاب ۶۰ جمله از خواجه عبدالله را گردآورده است. علی‌اکبر صادقی نیز نقش و تذهیب این اثر را برعهده داشته است.

این کتاب نخستین بار در سال ۱۳۵۷ از سوی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان منتشر شده و هم‌اینک با ویرایشی متفاوت راهی بازار کتاب شده است.

 قطع این کتاب خشتی، شمارگان آن ۵۰۰۰ نسخه و قیمت آن ۴هزار تومان است.

کد خبر 4004749

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha