به گزارش خبرنگار مهر، محمد رضا خباز در نشست رفع مشکلات و موانع تولید استان سمنان که شامگاه سه شنبه در استانداری برگزار شد، ضمن بیان اینکه در سال گذشته بیش از دو هزار و ۴۰۰واحد تولیدی در دو بخش دامداری، کشاورزی و صنعت و معدن ثبت نام کردند، بیان کرد: این سامانه در سال جاری نیز پذیرای واحدهای مشکل دار تولیدی در همین دو بخش است.
وی افزود: پرداخت تسهیلات به ۷۳۳واحد تولیدی با اعتبار ۴۳۶میلیارد تومان در کنار برگزاری ۶۳نشست کارگروه رفع موانع تولید به مثابه عزم جدی دولتمردان در استان به مقوله اشتغال و تحقق اقتصاد مقاومتی است که این امر باعث شده سمنان، در زمره پیشتازان این زمینه در کشور شناخته شود.
استاندار سمنان، گفت: سمنان، استانی است که استعدادهای فراوانی دارد و خداوند لطف بی نهایتی به مردمان این خطه از وطن کرده که باید از آن در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی استفاده کنیم لیکن در سیاست جدید استانداری برآنیم تا ضمن دعوت از صاحبان صنایع استان در جمع های کوچک و صمیمی از نزدیک در جریان مصائب و مشکلات آنان قرار گرفته و اقدامات لازم را در خصوص برطرف کردن این مشکلات بکار گیریم.
خباز توضیح داد: مسئولیت شرعی و وظیفه افراد آن است که مسئولیتی که به آنان سپرده می شود به نحو مطلوب به انجام رسانند.
نظر شما