ناصرحجازی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: من هفته گذشته در بازی با نیروی زمینی در تهران نتوانستم روی نیمکت بنشینم که امروز در دیدار با تراکتورسازی می توانم تیمم را از روی نیمکت هدایت کنم.
حجازی در ادامه با ابراز گلایه از برخی رسانه ها افزود: متاسفانه حرف های مرا آن گونه که هست انتقال نمی دهند و من هم به دنبال تکذیب خبرهای غیر واقع نیستم. ای کاش خبرنگاران ما کمی بیشتر رسم امانتداری را به جا بیاورند.
حجازی در پایان در خصوص دیدار امروز نساجی برابر تراکتور سازی گفت: تیم فوتبال تراکتورسازی درحال حاضر یک تیم بحران زده است و این موضوع کار ما را دشوار می کند. به هرحال بازی با تیم هایی که شرایطی شبیه به تراکتورسازی دارند سخت است. با این حال ما هم تیم دست و پا بسته ای در این دیدار نیستیم و تلاش می کنیم با کسب هر سه امتیاز زمین را ترک کنیم.


نظر شما