۷ شهریور ۱۳۹۶، ۲۲:۲۵

فرماندار اسکو در گفت و گو با مهر:

مراسم گرامیداشت شهیدان رجایی و باهنر در اسکو برگزار می‌شود

مراسم گرامیداشت شهیدان رجایی و باهنر در اسکو برگزار می‌شود

اسکو - فرماندار اسکو گفت: مراسم گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر فردا چهارشنبه در مسجد جامع سبزه میدان اسکو برگزار خواهد شد.

مرتضی محمد زاده در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه شهیدان رجایی و باهنر سال‌ها در راه گسترش فرهنگ اسلامی و استقرار حاکمیت دین الهی مجاهدت و فداکاری کردند اظهار داشت: شهیدان رجائی و باهنر بهترین الگو برای کارگزاران دولت جمهوری اسلامی ایران هستند.

وی افزود: این دو شهید بزرگوار، دو یار دیرین امام راحل و انقلاب اسلامی و دو اسوه علم و عمل، تقوا و خلوص بودند.

فرماندار اسکو در ادامه بیان کرد: مراسم بزرگداشت شهدای والامقام هشتم شهریور فردا چهارشنبه  ازساعت ۱۱ تا ۱۲/۳۰ ظهر و با حضور مسئولان شهرستان، خانواده‌های معظم شهدا، جانبازان، ایثارگران، رزمندگان انقلاب اسلامی و عموم آحاد و اقشار مردم شریف  اسکو در مسجد جامع سبزه میدان اسکو برگزار خواهد شد.

محمدزاده از مردم اسکو برای حضور در این مراسم دعوت کرد و گفت: از عموم مردم شهید پرور، همیشه در صحنه و قدرشناس شهرستان اسکو دعوت  می شود تا با حضور گسترده، آگاهانه و انقلابی خود، در مراسم  مذکور با آرمانهای بلند و راه روشن این شهدا و امام شهیدان تجدید میثاق کنند.

گفتنی است هشتم شهریور ۱۳۶۰، ملت ایران، تمام دنیا و همۀ سازمان های مدعی حقوق بشر شاهد ترور ناجوانمردانه و به شهادت رساندن رئیس جمهور و نخست وزیر قانونی، مردمی و مکتبی ایران اسلامی، شهیدان محمد علی رجایی و حجت‌الاسلام و المسلمین محمدجواد باهنر توسط گروهک تروریستی منافقان مزدور بودند.

کد خبر 4073433

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha