۱۲ شهریور ۱۳۹۶، ۹:۳۹

رئیس اداره جهاد کشاورزی فومن خبر داد؛

پایان برداشت محصول برنج از شالیزارهای فومن

پایان برداشت محصول برنج از شالیزارهای فومن

فومن- رئیس اداره جهاد کشاورزی فومن با بیان اینکه در سال جاری سطح زیرکشت برنج در این شهرستان افزایش یافته، اعلام کرد: برداشت محصول برنج از ۹۹ درصد شالیزارهای فومن انجام شده است.

محمدرضا ابراهیم زاده در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: با توجه به مساعد بودن آب و هوا، برداشت برنج از ۹۹ درصد از اراضی شالیزاری شهرستان فومن انجام شده است.

وی با بیان اینکه یک درصد باقیمانده تا روز چهارشنبه هفته جاری برداشت می شود، افزود: خوشبختانه فصل زراعی جاری شاهد افزایش سطح زیرکشت محصول برنج در شهرستان فومن بوده ایم.

رئیس اداره جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه این افزایش سطح در قالب ۱۳۰ هکتار بوده است، گفت: در سال های گذشته این میزان زمین به صورت بلا استفاده مانده بود که در سال جاری به چرخه کشت برنج اضافه شد.

وی شهرستان فومن را دارای ۱۳ هزار و ۸۷۰ هکتار زمین شالیزاری عنوان و تصریح کرد: فومن حدود شش درصد از برنج استان گیلان را تولید می کند و پیش بینی شده که ۷۰ هزار تُن شلتوک و ۴۷ هزار تُن برنج سفید از اراضی شالیزاری این شهرستان برداشت شود.

کد مطلب 4076310

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha