پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۸ شهریور ۱۳۹۶، ۱۲:۰۳

کارشناس ساماندهی امور مبلغان چهارمحال وبختیاری:

۱۱۰۰ مبلغ به مناطق مختلف چهارمحال و بختیاری اعزام می شود

۱۱۰۰ مبلغ به مناطق مختلف چهارمحال و بختیاری اعزام می شود

شهرکرد- کارشناس ساماندهی امور مبلغان تبلیغات اسلامی چهار محال و بختیاری ازفعالیت یک هزار و ۱۰۰ مبلغ و مبلغه همزمان با دهه اول محرم در استان چهار محال و بختیاری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی چهار محال و بختیاری، بیژن نوبخت نحوه تعامل و مواجهه مردم مناطق روستایی با مبلغان را عامل مهمی در گرایش مبلغان به این مناطق عنوان کرد و گفت: مردم منطقه و به ویژه  شورا ها و دهیاری ها باید از مبلغان به خوبی استقبال کنند.

نوبخت افزود: روحانیون هم مانند دیگر افراد این جامعه خانواده دارند و برای امرار معاش خود نیاز به حمایت دارند.

نوبخت با بیان اینکه در دهه اول محرم یک هزار و ۱۰۰ نغر مبلغ و مبلغه به مناطق مختلف استان چهار محال و بختیاری اعزام می شود، گفت: از این تعداد ۷۹۹ نفر مبلغ و ۳۰۱ نفر مبلغه هستند.

کارشناس ساماندهی امور مبلغین و ائمه جماعات اداره کل تبلیغات اسلامی چهار محال و بختیاری افزود: در شهرستان شهر کرد ۳۱۰نفر، شهرستان اردل ۶۳ نفر، بروجن ۱۶۹ نفر، بن ۴۲ نفر، سامان ۴۵ نفر، فارسان ۱۱۰ نفر، کیار ۱۰۵ نفر، کوهرنگ ۵۵ نفر و در شهرستان لردگان ۲۰۱ نفر مبلغ و مبلغه بومی و اعزامی از دفتر تبلیغات اصفهان و قم در دهه اول محرم مشغول به فعالیت خواهند شد.

کد خبر 4091432

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha