پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳۱ شهریور ۱۳۹۶، ۱۳:۱۱

کارشناس هواشناسی سیستان و بلوچستان:

وزش باد شدید همراه با گردوخاک در منطقه سیستان تداوم دارد

وزش باد شدید همراه با گردوخاک در منطقه سیستان تداوم دارد

زاهدان - کارشناس هواشناسی سیستان وبلوچستان گفت: وزش باد همراه با گرد و خاک تا اواسط هفته آینده همچنان در شمال استان تداوم دارد.

علی ملاشاهی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: بر اساس آخرین نقشه های همدیدی و آینده نگری هواشناسی تا اواسط هفته آینده وزش باد و در ساعت اولیه روز در برخی نقاط گرد و خاک همچنان در شمال استان سیستان و بلوچستان تداوم دارد.

وی افزود: همچنین از روز دوشنبه هفته آینده سرعت باد در شهرهای شمالی استان سیستان و بلوچستان افزایش پیدا می کند به طوری که در نقاط مستعد طوفان گردوخاک موجب کاهش دید افقی، کاهش کیفیت هوا و اختلال در تردد خودروها می شود.

کارشناس هواشناسی سیستان و بلوچستان خاطر نشان کرد: طی این مدت در نواحی مرکزی و نوار غربی استان در بعد از ظهر ها وزش باد و در نیمه جنوبی در برخی ساعات غبار محلی گاهی وزش باد پیش بینی می شود.

وی با اشاره به اینکه طی این مدت شرق دریای عمان نسبتا مواج پیش بینی می شود، تصریح کرد: در ۲۴ ساعت گذشته زاهدان و خاش با حداقل دمای ۱۰ درجه و کنارک با حداکثر دمای ۴۲ درجه سانتی گراد به ترتیب سردترین و گرمترین شهرهای استان بوده اند.

کد خبر 4094416

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha