۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۲:۱۹

محسنی اژه ای:

آماده طی کردن مسیر شهید حججی تا پایان هستیم

آماده طی کردن مسیر شهید حججی تا پایان هستیم

معاون اول قوه قضائیه در حاشیه مراسم تشییع پیکر شهید محسن حججی، گفت: مردم با حضور امروز خود اعلام کردند آماده طی کردن مسیر شهید حججی تا پایان هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی‌اژه‌ای معاون اول قوه قضائیه در حاشیه مراسم تشییع پیکر شهید مدافع حرم محسن حججی در جمع خبرنگاران با اشاره به حضور پرشور مردم در این مراسم گفت: مردم با حضور خود در مراسم تشییع پیکر شهید حججی اعلام می کنند همه ما آماده‌ایم که هدف مقدسی را که محسن حججی و حججی‌ها طی کرده‌اند،  با یکدیگر طی کنیم، حتی اگر قطعه قطعه شویم و سر از تنمان جدا شود.

وی تاکید کرد: مسیری که شهید حججی طی کرد، مسیری است که انقلاب اسلامی و حضرت اباعبدالله الحسین قبل‌تر در پیش گرفته بودند و مردم با حضور امروز خود اعلام می‌کنند که هم در راه مقدس آن شهید حرکت خواهند کرد و هم آماده طی کردن این مسیر تا پایان هستیم.

کد خبر 4099555

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha