به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی استانداری کرمان، علیرضا رزم حسینی عصر دهممحرم الحرام در بازدید از ستاد بازسازی عتباتعالیات استان کرمان افزود: اقدامات این ستاد نشان از خلوص ارادتمندان اباعبدالله الحسین (ع) دارد.
وی با یادآوری بخشی از رشادت های سردار حاج قاسم سلیمانی در هشت سال دفاع مقدس، عنوان کرد: امنیت فعلی کربلا و همچنین تشکیل ستاد بازسازی عتبات عالیات مرهون زحمات سردار سلیمانی است که از افتخارات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به شمار میروند.
وی تصریح کرد: فرزندان کرمان که در هشت سال دفاع مقدس عاشق شهادت بودند، امروز اینتوفیق را دارند که گنبد حرم امام حسین (ع) را احداث کنند.
رزم حسینی، کارها و اقدامات انجام شده در راستای بازسازی حرمین شریفین را غیر قابل توصیف دانست و ادامه داد: فقط عشق است که می تواند چنین کارهای بزرگ و ماندگاری را محقق سازد.
وی با اشاره به تلاش جمعی از رزمندگانهشت سال دفاع مقدس در ستاد بازسازی عتبات عالیات استان کرمان تصریحکرد: همکاری حدود ۲۰۰ نفر در بازسازی و نیز تامین مالی توسط مردم از جمله اقدامات ماندگار و ارزشمند این ستاد به شمار میرود.
استاندار کرمان فعالیتهای صورت گرفته ستاد عتبات عالیات استان کرمان را شاهکاری غیر قابل وصف دانست و افزود: بسیاری از ارادتمندان با عشق به امام حسین (ع) در این هنر ماندگار دخیل هستند.
رزم حسینی، گردآوری مستندات از این بازسازی را زمینه ساز ایجاد موزه ای ماندگار و منحصر به فرد در جهان اسلام دانست و بر راه اندازی آن در کرمان تاکید کرد و ادامه داد: این موزه از یکسو حس ماندگار کربلا را به عاشقان اباعبدالله (ع) منتقل می کند و از سوی دیگر اقدامات ارزشمند انجام شده در راستای معرفت شناسی هرچه بیشتر امام حسین (ع) به مشتاقان ارائه خواهد کرد.
استاندار کرمان تاکید کرد: باید محلی مناسب برای راه اندازی موزه ای فاخر، ملی و مدرن در یکی ازنقاط کرمان تامین شود تا نسل جدید و نسل های بعدی با خدمات انجام شده آشنا شوند.
رزم حسینی ضمن ابراز آمادگی استانداری برای ایجاد این موزه تصریح کرد: به یقین مردم استان کرمان نیز برای این امر مهم اعلام آمادگی می کنند.
در این نشست مسئولان ستادبازسازی عتبات عالیات استان کرماننیز به ارائه گزارشهای تخصصی از روند بازسازی حرمین شریفین پرداختند.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات کرمان نیز گفت: فرزندان کرمان با اراده جدی خود به نحوی برای بازسازی عتبات عالیات اقدامکرده اند که مطالعات واگذاری برخی پروژه ها در سامرا و کاظمین نیز در دست انجاماست.
علی مهاجری افزود: در بخشی از کارهای بازسازی عتباتعالیات شاهد معجزاتی بوده ایم.
وی تاکید کرد: با همتمردم، مسائل مالی پروژه های ستادبازسازی عتبات عالیات به خوبی پیش رفته است.
گفتنی است در راستای بازسازی عتبات عالیات تاکنون طی سه سال گذشته سه عدد از چهار ستون اصلی پیرامون ضریح مطهر امام حسین (ع) مقاوم سازی و زمینه برای نصب گنبد جدید نیز فراهم شده است.
نظر شما