۲۹ مهر ۱۳۹۶، ۱۱:۲۷

شهردار بیرجند انتخاب شد/ «محمد علی جاوید» پیروز میدان رقابت

شهردار بیرجند انتخاب شد/ «محمد علی جاوید» پیروز میدان رقابت

بیرجند- رئیس شورای شهر بیرجند گفت: بعد از برگزاری جلسات متعدد، استفاده از دیدگاه ها و کارشناسی های انجام شده، «محمد علی جاوید» به عنوان شهردار بیرجند انتخاب شد.

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم تقی زاده صبح شنبه در جمع اعضای شورای شهر و خبرنگاران با اعلام این خبر بیان کرد: «محمد علی جاوید» امروز برای صدور حکم به مراجع مربوطه نیز معرفی خواهد شد.

وی با اشاره به شاخص های انتخاب شهردار بیان کرد: تجربه در مدیریت شهری از مهم ترین شاخصه های انتخاب شهردار بود.

تقی زاده با بیان ایکنه برای انتخاب شهردار پروسه ای طولانی را طی کرده ایم، گفت: شهردار باید مولفه های لازم کاری و خرد تصدی در امور شهری را داشته باشد.

وی بیان کرد: شهردار منتخب در بدنه شهری فعالیت های زیادی داشته و آخرین مسئولیت وی نیز، شهردار یاسوج بوده است.

رئیس شورای شهر بیرجند بیان کرد: همچنین شهردار جدید  مدارک مقاطع کارشناسی ارشد در رشته های عمران و مدیریت شهری را دارا بوده و در حال دفاع از مدرک دکترا است.

گفتنی است؛ «محمد علی جاوید» متولد شهر چیتاپ از توابع کهگیلویه و بویر احمد است.

کد خبر 4120115

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha