۲۱ آبان ۱۳۹۶، ۹:۳۶

همزمان با هفته کتاب انجام شد؛

برپایی نمایشگاه صد سال مطبوعات ایران در کتابخانه حسینیه ارشاد

برپایی نمایشگاه صد سال مطبوعات ایران در کتابخانه حسینیه ارشاد

نمایشگاه صد سال مطبوعات ایران، تا پایان هفته جاری در کتابخانه عمومی حسینیه ارشاد برپاست.

به گزارش خبرگزاری مهر، نمایشگاه صد سال مطبوعات ایران، سال های ۱۲۳۵ تا ۱۳۳۵ از دیروز شنبه ۲۲ آبان در کتابخانه عمومی حسینیه ارشاد آغاز به کار کرده است.

مطبوعات و منابع چاپی ارزش ویژه‌ای در سیر تحول و ثبت وقایع تاریخی ایفاء می‌کنند. این ارزش بر صاحب نظران و اهل قلم پوشیده نیست و دیدار از مجموعه‌ای نفیس و ارزشمند را از دست نخواهند داد.

کتابخانه عمومی حسینیه ارشاد با مجموعه قابل ارزشی که در گنجینه دارد، به مناسبت هفته کتاب، این نمایشگاه را برپا کرده و مطبوعات سال‌های ۱۲۳۵ تا ۱۳۳۵ ایران را به نمایش گذاشته است.

نمایشگاه مذکور از دیروز کار خود را شروع کرده تا روز پنجشنبه ۲۵ آبان برپا خواهد بود. ساعت کار نمایشگاه از شنبه تا چهارشنبه ساعت ۸ تا ۱۸ و روز پنجشنبه ۸ تا ۱۲ در محل این کتابخانه واقع در خیابان دکتر شریعتی است.

کد خبر 4141472

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha