پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ آبان ۱۳۹۶، ۱۶:۴۰

رحمانی فضلی:

قرارگاه خاتم، ساخت مسکن روستاییان را برعهده گرفت

قرارگاه خاتم، ساخت مسکن روستاییان را برعهده گرفت

وزیر کشور گفت: قرارگاه خاتم سپاه پاسداران اعلام آمادگی کرده که ساخت مساکن روستایی را برعهده بگیرد و این کار با هماهنگی وزارت راه و شهرسازی که متولی این‌کار است انجام می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور پنجمین جلسه شورای عالی مدیریت بحران صبح امروز به ریاست رحمانی فضلی وزیر کشور و قائم مقام رئیس شورای عالی مدیریت کشور در محل وزارت کشور برگزار شد.

رحمانی فضلی پس از پایان این جلسه با حضور در جمع خبرنگاران ضمن تسلیت مجدد به خانواده های درگذشتگان حادثه زلزله در کرمانشاه طی سخنانی اظهار داشت: تمامی اقدامات صورت گرفته در مناطق زلزله زده در دومین جلسه صبح امروز ستاد عالی مدیریت بحران مورد بررسی قرار گرفت و نیازها، ضعف ها و مطالبات را هم مورد ارزیابی قرار دادیم.

وی با بیان اینکه مهم ترین مسئله در شرایط کنونی تأمین آب، برق و گاز مردم این مناطق است، افزود: طبق گزارش‌هایی که مسئولان امر در این جلسه ارائه کردند خدمات برق و آب صد درصد در این مناطق وصل و جاری شده منتها به دلیل پس‌لرزه‌ها در برخی مناطق با مشکل کدری آب مواجه هستیم، همچنین در زمینه گازرسانی در حدود 50 درصد مناطق گاز وصل شده و در سایر مناطق و موارد هم کارشناسان در حال نشت‌گیری هستند تا این موضوع هم به طور کامل وصل شود.

وزیر کشور با بیان اینکه تا کنون حدود 24 هزار چادر در مناطق زلزله زده توزیع شده است، ادامه داد: در این جلسه تصمیم‌ گرفته شد که 10 هزار چادر دیگر هم به این مناطق ارسال شود.

رحمانی فضلی اسکان مردم زلزله زده را مهم ترین مسئله عنوان کرد و اظهارداشت: در این رابطه در جلسه ای که روز گذشته با حضور رئیس جمهور برگزار شد قرار شد مردمی که قصد دارند خانه اجاره کنند به آنها اجاره پرداخت شود و یا آنهایی که نیاز به کانکس و چادر دارند در اختیارشان قرار بگیرد و این‌کار با اولویت مناطق روستایی که با تخریب بیشتر و شرایط آب و هوایی سردتر مواجه هستند انجام می شود.

وی ادامه داد: همچنین در جلسه امروز مقرر شد وزارت راه و شهرسازی در زمینه اسکان مردم در این مناطق برنامه زمانبندی شده ارائه کند و در این برنامه اسکان موقت و هم ساخت دائمی خانه ها را مشخص کنند.

وزیر کشور گفت: قرارگاه خاتم سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام آمادگی کرده که ساخت مساکن روستایی را برعهده بگیرد که قرار شد این کار با هماهنگی وزارت راه و شهرسازی که متولی این‌کار است انجام شود.

رحمانی فضلی از اعلام آمادگی کمیته امداد برای تأمین مسکن افراد تحت پوشش این کمیته خبر داد و گفت: تمامی دستگاه ها برای ارائه خدمات اعلام آمادگی کردند لذا جلسه ستاد به منظور ایجاد هماهنگی بیشتر در خدمت‌رسانی بهتر و مطلوب‌تر به مردم به طور مرتب تشکیل خواهد شد.

وی با مهم خواندن مقوله برقرای امنیت در مناطق زلزله زده و شرایط بحرانی گفت: در زمینه برقراری امنیت در مناطق زلزله زده قرارگاه نیروی انتظامی مسئول تأمین امنیت شد که نیروهای سپاه و ارتش به آنها در انجام این کار کمک خواهند کرد.

کد خبر 4146044

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • محمودیان IR ۰۰:۰۲ - ۱۳۹۶/۰۸/۲۵
      0 0
      خواهشا فقط محکم بسازند . هم ایمن بسازند . هم از نظر گرمایشی و سرما طبق استاندارد ها بسازند و گرنه همان چادر بهتر است