پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۲ آذر ۱۳۹۶، ۱۴:۰۲

کارشناس هواشناسی سیستان و بلوچستان:

دریای عمان مواج است/شناورهای صیادی سیستان و بلوچستان احتیاط کنند

دریای عمان مواج است/شناورهای صیادی سیستان و بلوچستان احتیاط کنند

زاهدان - کارشناس هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: دریای عمان از اواسط وقت روز جمعه تا روز دوشنبه هفته آینده مواج و متلاطم است.

علی ملاشاهی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: بر اساس آخرین نقشه های همدیدی و آینده نگری هواشناسی از اواسط وقت روز جمعه تا روز دوشنبه هفته آینده دریای عمان مواج و متلاطم است که این وضعیت همراه با وزش بادهای نسبتا شدید از سمت جنوب شرق بر روی دریا است.

وی با تاکید بر اینکه طی این مدت شرایط دریا برای عملیات صیادی و دریایی مناسب نیست، افزود: با شروع فعالیت سامانه بارشی در جنوب کشور، از بعد از ظهر روز جمعه در نواحی غربی دریا رگبارهای پراکنده، گاهی رعد و برق و وزش باد رخ خواهد داد که براساس مدل های امروز تمرکز بارش ها در روز های شنبه و یکشنبه در بخش های غربی دریای عمان به سمت تنگه هرمز است.

وی ادامه داد: از همین رو ضروری است تا مسئولین شیلاتی و بندری اقدامات لازم جهت حفظ ایمنی و جلوگیری از خسارت های احتمالی در زمان تلاطم دریا را معمول دارند.

کارشناس هواشناسی سیستان و بلوچستان خاطر نشان کرد: همچنین امروز در شهرهای شمالی، نواحی شرقی و مرز غربی استان وزش باد همراه با گرد و خاک خواهیم داشت.

وی با اشاره به اینکه از بعد از ظهر امروز از شدت وزش باد در این مناطق کاسته می شود، تصریح کرد: از نظر دمایی با نفوذ جریانات سرد به سیستان و بلوچستان طی دو شب آینده  کاهش دما در کل استان و یخبندان شبانه در نواحی مرکزی و جنوب شرق استان تشدید می شود.

وی بیان داشت: در حال حاضر آسمان استان قسمتی ابری است اما از روز پنجشنبه پوشش ابر افزایش خواهد یافت و در روز جمعه ابتدا در نواحی غربی سواحل و در روز شنبه در ارتفاعات غربی استان احتمال بارش های رگباری و پراکنده وجود دارد.

ملاشاهی گفت: در ۲۴ ساعت گذشته زاهدان با حداقل دمای ۷ درجه سانتیگراد زیر صفر و زرآباد و کنارک با حداکثر دمای ۲۸ درجه سانتی گراد بالای صفر به ترتیب سردترین و گرمترین شهرهای استان بودند.

کد خبر 4171239

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha