به گزارش خبرنگار مهر، علی سلیلی استاد دانشگاه های مازندران عصر شنبه در جمع راهپیمایی کنندگان بهشهری عله اقدامات هنجارشکنانه عدهای در روزهای اخیر افزود: ملت ما امروز نشان داد که مشکلات داخلی و خارجی بر این ملت کارساز نیست و اگر چه مشکلات اقتصادی وجود دارد و باید برطرف شود اما پرچم این انقلاب با علمداری رهبری به امام زمان(عج) می رسد.
وی اظهار کرد: سهامداران این انقلاب، مردم هستند و این ملت در آستانه ۴۰ سالگی این انقلاب درسی به دشمنان و همه جهانیان دادند که همواره پای این انقلاب، رهبری و ارزش ها ایستاده اند.
استاد دانشگاههای مازندران ادامه داد: آمریکا با همدستی دشمنان ایران اسلامی وقتی صحنه را برای مقابله رودررو با ایران اسلامی تنگ دید وارد این بازی اغتشاش شد اما ملت هوشیار ایران اسلامی، بینی دشمنان را در این سرمای زمستان به خاک مالید.
سلیلی گفت: ملت ما امروز با حضور آگاهانه در صحنه به دشمنان و آشوبگران نشان داد که اینجا شامات، سوریه و عراق نیست که با نسخه های جعلی و وارداتی، امنیت ملت را زیر سوال برده و خللی بر آن وارد کند.
وی با اعلام اینکه تا زمانی که ارزش ها و اندیشه های ناب امام راحل و رهبری برای این ملت وجود دارد؛ هیچ دشمنی نمی تواند بر ما حکمرانی کند؛ بیان داشت: مسئولان با این حضور پر شور ملت برای حفظ نظام باید تلاششان را بیشتر کنند.
سلیلی گفت: صف ملت هوشیار ما از آشوبگران جدا است و امروز ملت ما کار، تولید و اشتغال می خواهند و باید مسئولان براساس منویات رهبری در راستای اقتصاد مقاومتی حرکت و مقابله با رانت، حقوق های نجومی و فساد را با قوت ادامه دهد تا ایران اسلامی همچون همیشه با اقتدار در جهان بدرخشد.
ملت ولایتمدار بهشهر امروز با شعارهای فریادهای الله اکبر، مرگ بر آمریکا، ما همه با هم هستیم، مطیع رهبر هستیم، بهشهری با غیرت همگام با ولایت، به آمریکایی شیاد نمی کنیم اعتماد، هم غزه هم لبنان جانم فدای اسلام جانم فدای ایران، از چهارراه استقلال تا پارک ملت بهشهر را علیه اغتشاشات اخیر راهپیمایی کردند.


نظر شما