۲۰ دی ۱۳۹۶، ۱۱:۴۷

رئیس تبلیغات اسلامی نهاوند خبر داد:

اقامه نماز جماعت مستمر در ۶۵ مسجد شهرستان نهاوند

اقامه نماز جماعت مستمر در ۶۵ مسجد شهرستان نهاوند

نهاوند - رئیس تبلیغات اسلامی نهاوند گفت: نماز جماعت بصورت مستمر در ۶۵ مسجد این شهرستان اقامه می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام موسی محبی صبح چهارشنبه در دیدار با روحانیون مستقر گفت: در شهرستان نهاوند ۲۰۹ مسجد شهری و روستایی وجود دارد که در ۶۵ مسجد به صورت مستمر نماز جماعت اقامه می‌شود.

حجت الاسلام محبی افزود: ائمه جماعات مساجد، هیئت امنا و رابطان فرهنگی با برگزاری جلسات داخلی خود را برای برگزاری جشن های دهه فجر آماده کرده اند.

وی ادامه داد: ۶۵ نفر از روحانیون طرح هجرت، مستقر، خود استقرار و بومی در این شهرستان حضور دارند که با اقامه جماعت در مساجد محور فعالیت های فرهنگی و تبلیغی در مناسبت های مختلف قرار دارند.

رئیس تبلیغات اسلامی نهاوند گفت: بیش از ۱۰۰ برنامه متنوع و جذاب توسط اداره تبلیغات اسلامی و با مشارکت روحانیون و رابطان فرهنگی و همچنین اعضای شوراهای اسلامی و دهیاران در ایام دهه فجر انقلاب برگزار خواهد شد.

حجت‌الاسلام موسی محبی یادآور شد: روحانیون پرچمداران مقابله با تهاجمات فرهنگی دشمن در سطح جامعه هستند و باید در این مسیر از تمام توان و ظرفیت موجود استفاده کنند.

وی افزود: روحانیون و مبلغین به‌عنوان چهره های شاخص فرهنگی جامعه نباید نسبت به معضلات اجتماعی بی تفاوت باشند.

کد مطلب 4195665

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha