۲۱ دی ۱۳۹۶، ۱۵:۱۷

سرمربی سپاهان مطرح کرد:

تلاش برای پیروزی در شهرآورد/ سپاهان رو به جلو بازی می ‌کند

تلاش برای پیروزی در شهرآورد/ سپاهان رو به جلو بازی می ‌کند

اصفهان - سرمربی سپاهان با اشاره به شهرآورد فردا، پیرامون نحوه بازی سپاهان در این مسابقه گفت: سپاهان در این بازی رو به جلو و برای پیروزی بازی می‌کند و امیدوارم همچون بازی رفت پیروز شویم.

به گزارش خبرنگار مهر، زلاتکو کرانچار ظهر پنجشنبه، در نشست خبری پیش از شهراورد نصف جهان با تمجید از امیر قلعه‌نویی اظهار داشت: داشت: من همیشه گفته‌ام و باز هم می‌گویم امیر قلعه‌نویی، بزرگ‌ترین مربی تاریخ فوتبال ما و پرافتخارترین مربی ایرانی است و به همین دلیل من برای او ارزش قائلم. 

وی با ابراز امیدواری برای پیروزی تیمش در بازی فردا افزود: مطمئناًَ ذوب‌آهن در بازی فردا مقاومت زیادی از خود نشان خواهد داد ولی با این وجود ما همه توانمان را برای پیروزی در بازی فردا به کار خواهیم گرفت و تلاش می‌کنیم با یک بازی رو به جلو حریف را تحت فشار گذاشته و کنترل بازی را به دست بگیریم. 

سرمربی سپاهان با اشاره به مصدومیت علی کریمی گفت: متاسفانه مصدومیت، یکی از کلیدی‌ترین بازیکنان را در این بازی از ما گرفته و امیدواریم کریمی هر چه زودتر به میادین برگردد ولی با این حال مصدومیت کریمی فرصتی برای بازیکن آلبانیایی ماست تا خود را به سپاهان اثبات کند. 

وی همچون هفته‌های قبل به تمجید از دروازه‌بان جدیدی تیمش ابراهیم عالمه پرداخت و افزود: خوشبختانه ما دروازه‌بان باثباتی را به خدمت گرفتیم که توانسته به خوبی در سه دیدار اخیر خود را ثابت کند هرچند که تمام این موفقیت را نمی‌توان به خاطر او دانست و خط دفاعی هم سهم بسیاری در این باره داشت. 

کرانچار پیرامون حضور بانوان در ورزشگاه‌ها بیان کرد: در جامعه‌ای که بانوان دوشادوش مردان در مشاغل مختلف و عرصه‌های اجتماعی حضور دارند، چرا نباید در ورزشگاه‌ها حاضر شوند؛ اگر همه جوامع توانسته‌اند بانوان را در ورزشگاه‌ها ببیند، چرا در ایران این شرایط فراهم نمی‌شود.

کد مطلب 4197077

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha