۲۳ دی ۱۳۹۶، ۱۵:۰۸

دهه فجر امسال؛

لنگرود به عنوان هشتمین شهرستان سبز گیلان معرفی می شود

لنگرود به عنوان هشتمین شهرستان سبز گیلان معرفی می شود

رشت-مدیرعامل شرکت گاز گیلان از بهره برداری ازعملیات گازرسانی به ۱۲روستا لنگرود در دهه فجر امسال خبردادو گفت: بابهره برداری از این پروژه لنگرود به عنوان هشتیمن شهرستان سبز استان معرفی می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شرکت گاز گیلان، حسین اکبر اظهار کرد: طرح گازرسانی به ۱۲ روستای شهرستان لنگرود در دهه مبارک فجر امسال افتتاح می شود.

وی گازرسانی روستاهای آتش سرا، کته خوربین، سنگتاش، لیاشور سرای استادولی، آغوزچال، حسین آباد، سرلیل، بلوردکان، کل چال، گاوکلی، اترود و مادیان گوابر از جمله این ۱۲ روستا عنوان کرد و افزود: برای گازرسانی و اجرای این پروژه یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان اعتبار هزینه شده است.

مدیرعامل شرکت گاز گیلان با اشاره به اینکه بر اساس تعاریف وزارت نفت اگر بیش از ۹۵ درصد سوخت شهرستانی از طریق گاز طبیعی تامین شود آن شهرستان به عنوان شهرستان سبز از لحاظ گازرسانی معرفی میشود، گفت: به همین منظور با اتمام پروژه گازرسانی به ۱۲ روستای لنگرود و بهره برداری از آن در دهه مبارک فجر امسال این شهرستان به عنوان شهرستان سبز معرفی می شود.

وی خاطرنشان کرد: با بهره برداری از این تعداد روستا پوشش گازرسانی در شهرستاان لنگرود در حوزه خانوارهای شهری ۱۰۰ درصدی  و در حوزه روستایی نیز ۹۶ درصدی می شود.

اکبر در ادامه شهرستان لنگرود را هشتمین شهرستان سبز استان گیلان از لحاظ شاخص برخورداری از گاز طبیعی برشمرد و تصریح کرد: برای تحقق این مهم در دهه فجر امسال، بیش از  ۳۰ کیلومتر عملیات شبکه گذاری و بیش از ۳۰۰ انشعاب گاز در این روستاها نصب شده است.

مدیرعامل شرکت گاز گیلان همچنین یاداورشد: بعداز اتمام این پروژه عملیات گازرسانی به ۱۲ روستای دیگر این شهرستان با اعتبار بیش از یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اجرا می شود.

کد مطلب 4198307

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha