پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۳ دی ۱۳۹۶، ۱۷:۰۷

استاندار تهران:

۱۶۰ طرح اقتصاد مقاومتی سال ۹۶ استان تهران پیشرفت مناسبی داشتند

۱۶۰ طرح اقتصاد مقاومتی سال ۹۶ استان تهران پیشرفت مناسبی داشتند

تهران- استاندار تهران گفت: امسال ۱۶۰ طرح اقتصاد مقاومتی داریم که طی ۹ ماه گذشته از پیشرفت مناسبی بر خوردار بوده اند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسین مقیمی ظهر شنبه در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی که با حضور محمد شریعتمداری وزیر صنعت، معدن و تجارت و اعضای ستاد برگزار شد، گفت: استان تهران به دلیل موقعیت خاصی که دارد نقش تعیین کننده ای ایفا می کند به طوریکه سهم ۴۰ درصد درآمد ناخالص ملی،درصد بالایی از صادرات غیرنفتی ،عمده تجارت خارجی کشور و صنایع کشاورزی و گردشگری را در اختیار دارد.

وی افزود: سال گذشته ۲۰۶ طرح اقتصاد مقاومتی در استان تهران داشتیم که  با پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصدی همه آنها فعال بودند و امسال هم ۱۶۰ طرح اقتصاد مقاومتی داریم که طی ۹ ماه گذشته از پیشرفت مناسبی بر خوردار بوده اند.

مقیمی با بیان اینکه در استان تهران به عنوان پایتخت کشور با مشکلاتی روبه رو هستیم تصریح کرد: طرح های اقتصادی بزرگ و فعالیت های جاری از طریق بانک ها رقم می خورد و نیازمند همکاری بانک ها در اجراء و موفقیت این طرح ها هستیم.

برخی از شهرهای استان تهران با ۹۰۰ هزار نفر جمعیت شهرک صنعتی دولتی ندارند

استاندار تهران ادامه داد: برخی از شهرهای استان تهران با ۹۰۰ هزار نفر جمعیت شهرک صنعتی دولتی ندارند و شهرک های صنعتی خصوصی هم نیازمند کمک هستند شهرهای استان با این تعداد جمعیت نیازمند تامین امکانات بیشتر است.

وی به اجرای طرح تکاپو در تهران اشاره کرد و گفت: استان تهران نیز نیازمند تسهیلاتی است که به طرح تکاپو تعلق می گیرد.

مقیمی در مورد وضعیت واحدهای صنعتی نیازمند به وام با توجه به معوقات بانکی توضیحاتی ارائه داد و افزود: ۵۲ پرونده واحدهای صنعتی برای اخذ وام در استان وجود دارد و امیدواریم با توجه به این بخش و حل مشکلات این واحدها در استان تهران بتوانیم نقشی که استان در اقتصاد مقاومتی به عهده دارد،محقق کنیم.
 

کد خبر 4198582

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha