به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرضا مهدی بادی، ظهر پنجشنبه در نشست توسعه گیاهان دارویی شهرستان نطنز اظهار داشت: با توجه به وضعیت منابع آبی، بهترین راه حفظ، توسعه و بهره وری در بخش کشاورزی، توسعه کشت گیاهان دارویی است.
وی با بیان اینکه نطنز با تولید بیشترین مقدار زعفران خشک در استان، مقام نخست را در بین شهرستان ها دارد، افزود: یکی از اهداف جهاد کشاورزی تولید زعفران مرغوب و با کیفیت و در عین حال کاملا سالم این محصول است.
مدیر جهاد کشاورزی نطنز تصریح کرد: از آنجایی که توسعه کشت زعفران در داخل و خارج از کشور رو به افزایش است، بازاریابی و برندسازی زعفران بسیار حائز اهمیت است.
وی تأکید کرد: ارائه بسته های تشویقی و تسهیلات حمایتی، زیر بنای توسعه کشت گیاهان دارویی در شهرستان است و در این راستا جهاد کشاورزی با ارائه خدمات مشاوره ای و تسهیلات کم بهره برنامه ریزی کرده است.
شایان ذکر است در این نشست، اعضای شوراهای اسلامی شهر های نطنز، بادرود و طرق رود نیز پیشنهادات و راهکارهایی را در خصوص افزایش کشت گیاهان دارویی مطرح کردند.
در پایان محمودرضا فقیهی دبیر به عنوان دبیر کارگروه توسعه گیاهان دارویی شهرستان نطنز پیشنهاد و انتخاب شد.
نظر شما